Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Adana Optimum Bosch Bayi İade Veya Değişim Talebini Kabul Etmemesi

06 Ağustos 2023 21:16

29.07.2023 tarihinde Adana Optimum AVM'den klima aldım. Klima teslim alındıktan ve montaj yapıldıktan hemen sonra kendiliğinden kaynaklı bir ana kart arızası verdi. Ürünü aldığım yerle hemen iletişime geçtim ve ürünün kullanıcı kaynaklı olmadığını, cihazın montaj aşamasından sonra kullanıma başladığımda arızanın ortaya çıktığını belirttim. Ancak onlar değişim talebini bayi olarak yapamayacaklarını söyledi ve servisle iletişime geçmemi önerdi. Servisle görüştüğümde ise ellerinde yeni bir ürün olmadığını ve değişimin sadece bayi aracılığıyla gerçekleşebileceğini söylediler. Ben bir tüketici olarak çok mağdur durumdayım çünkü evimde 90 yaşında bir bireyi bakıyorum ve kendisi kalp hastası. Onun bulunduğu ortamda klima olması gerekiyor ancak kimse yardımcı olmadığı için şu anda paramı boşa harcamış olmanın yanı sıra mağduriyetim de uzuyor. Sevgili yetkililere sesleniyorum, lütfen bu yardım çağrıma erken cevap verin ve ürünün yenisiyle değiştirilmesi için hak kazanayım. Şimdiden teşekkür ederim ve sağlıklı çalışmalar dilerim.

adana-optimum-bosch-bayi-iade-veya-degisim-talebini-kabul-etmemesi-1-93.pdf

09 Ağustos 2023 10:46

29.07.2023 Ben Adana Optimum AVM'den belirttiğim tarihlerde klima aldım. Klima teslim alınıp montaj yapıldıktan hemen sonra kendiliğinden kaynaklı ana kart arızası verdi. Bende ürünü aldığım yerle hemen görüşüp ürünün kullanıcı kaynaklı olmayıp daha kullanım sağlamadan cihazın montaj aşamasından sonra kullanıma başladığında cihazın arızası ortaya çıktığını söyledim. Onlar da değişim talebimi bayi olarak yapamayız dediler ve servisle görüşüp servisten isteyin dediler. Servisle görüştüğümüz zaman ise ürünün şu an yenisinin ellerinde olmadığını ve bu değiştirme olanağının ancak bayi sayesinde değişim olabilir. Gibi cümleler söylediler. Ben bir tüketici olarak çok mağdur durumdayım çünkü evimde 90 yaşında baktığım bir birey var ve kendisi kalp hastası ve onun olduğu ortamda klima şart ama kimse yardımcı olmadığı için şu an para olmakla beraber mağduriyet zamanımda uzuyor. Buradan sevgili yetkililere sesleniyorum lütfen bu yardım çağrıma erken cevap verip bu durumun ürünün yenisiyle değiştirilmesine dair hak kazanmak istiyorum. Şimdiden teşekkür eder sağlıklı çalışmalar dilerim.

Ek
06 Ağustos 2023 19:09

Ben Adana Optimum AVM'den belirttiğim tarihlerde klima aldım. Klima teslim alınıp montaj yapıldıktan hemen sonra kendiliğinden kaynaklı ana kart arızası verdi. Bende ürünü aldığım yerle hemen görüşüp ürünün kullanıcı kaynaklı olmayıp daha kullanım sağlamadan cihazın montaj aşamasından sonra kullanıma başlatığında cihazın arızası ortaya çıktığını söyledim. Onlar da değişim talebimi bayi olarak yapamayız dediler ve servisle görüşüp servisten isteyin dediler. Servisle görüştüğümüz zaman ise ürünün şu an yenisinin ellerinde olmadığını ve bu değiştirme olanağının ancak bayi sayesinde değişim olabilir. Gibi cümleler söylediler. Ben bir tüketici olarak çok mağdur durumdayım çünkü evimde 90 yaşında baktığım bir birey var ve kendisi kalp hastası ve onun olduğu ortamda klima şart ama kimse yardımcı olmadığı için şu an para olmakla beraber mağduriyet zamanımda uzuyor. Buradan sevgili yetkililere sesleniyorum lütfen bu yardım çağrıma erken cevap verip bu durumun ürünün yenisiyle değiştirilmesine dair hak kazanmak istiyorum. Şimdiden teşekkür eder sağlıklı çalışmalar dilerim.

1691338194362.img-2273-51.pdf
06 Ağustos 2023 19:05

Eğer bu süreçte daha fazla uzayıp mağduriyetim değişim veya iadeyle gerçekleşmezse Tüketici Hakem Heyeti ve bana bu ürünü satan bayi ve yetkili servisini mahkemeye vereceğim. Bu söylemlerimi de Şikayetvar kanalından duyurmuş oldum.

07 Ağustos 2023 10:18 (Şikayetten 13 saat sonra)

07 Ağustos 2023 10:49

Gerekli yardım sürecini anlatmadınız ve yine sorunum devam etmektedir

Ömer
Ömer

Kesinlikle bende de aynı problem var adamlar sıfır ürünü bozuk sattı 45 gün geçti, güya 10 gündür serviste klima gelip takmıyorlar bile kesinlikle hiç gerek yok daha güzel 10 numara servis hizmeti güzel ve hızlı firmalar var paranıza yazık etmeyin

Bella
04 Eylül 2024 12:26
Bosch Güvendik Ama Sorun Çözülmesi Gerekirken Manipüle Ediliyoruz.
Bosch Güvendik Ama Sorun Çözülmesi Gerekirken Manipüle Ediliyoruz.
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Bosch 12000BTU İnverter Klima Dış Üniteden Gelen Ses Sorunu

Osman
01 Ekim 2023 00:28
Seydi sonuçtan hiç memnun değil

Seydi
12 Temmuz 2023 10:33