Toygun sonuçtan çok memnun

BİM Robot Süpürge Sorunu

26 Şubat 2024 14:12

02.02.2024 tarihinde BİM Bandırma Paşakent Şubesinden Blaupunkt marka robot süpürge aldım. Cihazı kitapçığa uygun olarak kurdum ve haritalama işlemini tamamladım cihazın 4. Gününde çarpışma sensör arıza verdi ve ben de bu durumu videoya alıp mağazaya götürdüm. Kendileri direkt kargo yapıp garantiye gönderdiler. Cihaz 18.02.2024 tarihinde servisten BİM şubesine geldi ve üründe hiçbir sıkıntı olmadığı bilgisi not edilmişti. Ancak şubedeki arkadaşlar da çalıştırdı ve aynı sorunu onlar da gördü. Bugün 26 Şubat ve biz hala konuyu çözemedik. Konuyla ilgili olarak ücretimin iade edilmesini talep ediyorum. BİM mağazasından bir daha elektronik alışverişi de yapmayacağım. Üründe de sıkıntı olduğunda arkadaşında durmuyor.

27 Şubat 2024 14:37

Konuyla ilgili hiçbir dönüş yapılmadı.

01 Mart 2024 12:37

Tarafıma hala ulaşılmadı eğer bugün de tarafıma ulaşılmazsa hakkımı hukuki yollarla arayacağım. Bir çalışan kol saati için müşteri 1 ay beklettikllerini ve sonra inisiyatif kullanıp değiştirdiklerini belitti. Demek ki inisiyatif kullanabiliyor elemanlariniz...

04 Mart 2024 10:40

Blaupunkt Turkiye sen neden ürününün arkasında değilsin elinde video var. Neden bekliyorum?

25 Mart 2024 10:30

Problem mağaza müdürü arkadaşın inanılmaz uğraşı sonucu halledildi. Ücret iadesi yapıldı

Ömer
Ömer

Bende RKS Scooter almıştım aynen bozuldu. Ne servisi ne BİM ilgilenmiyor. Elimizde kaldı. BİM den aktüel ürün almayacağız onu anladım.

Pessever sonuçtan hiç memnun değil

BİM Garanti Kapsamındaki Ürün İçin Ekstra Ücret Talebi

Pessever
11 Şubat 2025 12:43
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürge Garanti Sorunu Ve BİM İletişimsizliği

Osman