Kenan sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2024 20:55
Kenan'ın Teşekkür Mesajı
“BİM merkezden arayan ve sorunumu çözen yetkililere teşekkürler. Umarım alt personel bu tür konularda çözüm odaklı olur daha hassasiyet gösterir.”

Tekirdağ, Süleymanpaşa, Peştemalci Caddesi üzerinde bulunan mağazanızdan 31 Mart 2024 günü saat 16:17'de, 118 fiş numarası ile üç adet BİM kartı alışverişim sırasında satın aldım. Kasiyer, kartlardan birinin (41167908) aktive edilmediğini belirterek iade etti. Ancak sonraki günlerde kullanmak istediğimde, aynı kasiyer bu kartın kullanıldığını ve bakiyesinin olmadığını ifade etti. Bu kartın bakiyesiz olarak elimde bulunması imkansızdır. Durumu kasiyere açıklamama rağmen, kartın kullanıldığını tekrarlayarak beni yanlış bir durumla suçlamış oldu. Kasiyerin kartları karıştırmış olabileceğini ve boşalan kartı yanlışlıkla iki kez denemiş olabileceğini düşünüyorum. Mağazaya defalarca gittim ve durumu izah ettim, telefon numaramı aldılar ve kamera kayıtlarını inceleyeceklerini, merkezle görüşeceklerini söyleyerek beni oyaladılar. Maddi kaybımın giderilmesini ve ilgili personelin uygun bir şekilde bilgilendirilmesini talep ediyorum.

03 Mayıs 2024 14:54

BİM genel merkezinden aradılar sistemden kontrol ettiklerini haklı olduğumu teknik bir arızadan kaynaklandığını mağduriyetimin giderileceğini söylediler. İşlem sonuçlandığında yazacağım

03 Mayıs 2024 19:27

Bünyamin
08 Nisan 2024 15:12
BİM Alışveriş Ücreti 2 Defa Tahsil Edildi
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kasiyerin Numara İstemesi Nedeniyle Yaşadığım Rahatsızlık Ve Olası Sorunlar

Recep
27 Nisan 2024 00:37
BİM 2 Defa Çekilen Paramı İade Edin. Yanlış Bilgi Vermeyin Müşterilerinize
BİM 2 Defa Çekilen Paramı İade Edin. Yanlış Bilgi Vermeyin Müşterilerinize
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
26 Şubat 2024 19:20