Yatak Değişiminde Bellona'nın Yetersiz Çözüm Önerisi

27 Aralık 2024 17:23

15.02.2023 tarihinde Kocaeli Çayırova Bellona'dan almış olduğumuz Bellona Golden Comfort yatak, 1 yıl dolmadan orta pet kısmında yamukluk oldu ve yatağın görünüşü bozuldu. Servis gelip önce üst pet kısmında sorun olduğunu söyledi ve değişim yaptı ama hiçbir şey değişmedi. Sonra tekrar geldiler ve orta pet değişecek dediler, ancak ellerinde pet yokmuş ve değişim kararı çıktı. Yani 2023'te üretimi duran bir paketin 2024'te yedek parçası bulunmuyor. Bellona büyük bir firma ve biz 2023'te 7.500 TL'ye aldığımız yatağı yenilemek için 24.000 TL ödememizi istiyorlar. Yatakta bizden kaynaklı bir sorun olmadığı halde değişim kararı çıkıyor. Bu yatağın bir üst modelini göndermeleri gerekirken, değişimde 7.500 TL üzerini aradaki farkı ben neden veriyorum? Bu hata Bellona'nın hatası, bana istediğim yatağı al demesi gerekirken komik bir teklif yapıyor. Koskoca Bellona, çok satan bir yatağın yedek parçasını bulundurmalı. Satarken de yok böyle iyi, yok şöyle iyi diyerek herkesi yanıltıyorlar. Komik cevaplar veren bayi ve servis çalışanlarını da kınıyorum. Buradan satarken hepsi bu yataktan kullanıyordu...

27 Aralık 2024 17:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

31 Aralık 2024 12:22

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla Bellona A.Ş. Müşteri Hizmetleri

04 Ocak 2025 21:49

Tekrar arayın lütfen

Aynur
26 Eylül 2025 16:42
Garanti Kapsamında Olan Yataklarda Kısa Sürede Çökme Ve Yetersiz Servis Desteği
garanti-kapsaminda-olan-yataklarda-kisa-surede-cokme-ve-yetersiz-servis-destegi-1.jpg
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
16 Ekim 2024 19:51