Murat sonuçtan hiç memnun değil

14 Nisan 2023 17:22

Bellona Loretto koltuk takımı defolu ürün teslim edildi. Koltukta yırtık var dikiş hataları var koltuklar kullanıldığında gacırtı gucurtu yapıyor sürekli alttan vidaları gevşiyor aldığımızdan beri böyle. 10.03.2023'te servis geldi. Tespit yaptı. Ben yeni aldığım ürün aldığım için tadilat istemediğimi söyledim. Servis fabrikadan karar çıkacağını söyledi. Aradan 35 gün geçti. Haber yok telefon açtım tadilat istemediğiniz için işlem yapılamadı denildi bu durumu kabul etmiyorum. Bellona'dan şikayetçiyim.

14 Nisan 2023 17:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

18 Nisan 2023 11:08

18 Nisan 2023 11:29

Satıcıya bildirim yaptıktan bir ay sonra servis geliyor servis kontrol ediyor servis yetkilisi tamirat iade ya da başka bir koltuk takımı ile değişim hakkınızdan birini kullanabilirsiniz diyor biz de kesinlikle tamirat istemiyoruz değişim ya da başka bir koltuk takımı seçenek hakkımızı talep ediyoruz. Servis tamam biz firmaya bildireceğiz deyip gidiyor aradan 40 gün geçiyor hiç kimse arayıp sormuyor biz müşteri olarak kendimiz arıyoruz ne oldu koltuk takımının durumu diye bize verilen cevap tamirat istemediğinizi için hiçbir işlem yapılmadı aradan 40 gün geçiyor hiçbir bildirim yapmıyor Bellona müşteri memnuniyeti sıfır kesinlikle tamirat kabul etmiyorum yeni bir alınan üründe çıkan arızadan dolayı tamirat kabul etmiyorum Zaten şikayetvar.com'daki şikayetlere bakarsanız koltuk takımından şikayeti olan çok müşteri var dolayısıyla Bu ürünün hatalı bir ürünün olduğu ortaya çıkıyor Bellona'ya da ürünün arkasında durması yakışır müşteri memnuniyeti adına.

Remzi
Remzi
Şikayeti Çözüldü

Aynı üründen bizde muzdaribiz yeni alınan koltuk takımı ayıplı ve değişim istiyoruz Bellona gibi bir marka müşteri memnuniyetini hiçe sayıyor yazık gerçekten yazık

Serap sonuçtan hiç memnun değil

41.000 TL’lik Koltuk Takımı Kısa Sürede Bozuldu, Değişim Talebim Reddedildi!

Serap
16 Kasım 2025 00:32
41.000 TL’lik Koltuk Takımı Kısa Sürede Bozuldu, Değişim Talebim Reddedildi!
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Bellona Loretto Koltuk Takımının Çöken Minderi Ve Kalitesiz Servis Nedeniyle Tam Değişim Talebi

25 Ocak 01:32
Tüm Bellona Koltuk Takımları Şikayetlerini Gör