Bellona 2. El Montaj Yapılan Yedek Parça

Bellona 2. El Montaj Yapılan Yedek Parça
14 Mart 2024 09:59

Bellona marka tek kişilik Twinjoy baza aldım. Bir müddet sonra bazanın amortisör ve makaslarında problem oluştu ve yetkili servise ulaştım. Yetkili servisten gelen temsilci bazanın garantisi olduğu halde amortisörlerden birini değiştirdi. Makaslardaki problemi de zar zor anlattım oflayarak makas değişimi yaptı fakat değiştirdiği makaslar sıfır değil çıkma makas. Kendisine durumu izah etmeme rağmen yanımda yok bunları takarım dedi. Makasların puntoları gevşediği için bazayı kullanan kızımın üstüne düşme endişesi yaşıyordum değişti yine aynı şekilde sağa sola zıngır zıngır oynuyor. Yetkili servisi arıyorum o kadar üslupsuz konuşuyorlar ki anlatamam. Müşteri olarak yenisi ile değiştirilmesi gereken yedek parça 2. El ile değiştiriliyor ve garanti verilmiyor. Mağdur olmuş durumdayım bu konu ile ilgili çözüm bekliyorum firmadan.

14 Mart 2024 10:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Bellona Müşteri Hizmetleri

14 Mart 2024 16:16

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, bellona Müşteri Hizmetleri

Ebru
Ebru
14 Mart 2024 16:45

Hazır mesajlar ile cevap verip konuyu kapatan bir marka Bellona. Cevabınız beni tatmin etmedi. Yetki verdiğiniz servis personeli 2. El yedek parça kullanıyor ve ben tüketici olarak kabul etmediğimi beyan etsem de gelen personel yapabileceğim bir şey yok elimdeki parça bu cevabını veriyor. Merkeze ulaştım servis ile görüşün cevabı verildi. Yani herkesin birbirinden haberi var. Sonra ne oldu ürününüzün garantisi bitmiş garanti süresi içinde aramalıydınız. Aradım aradım da çözüm sunmadınız. Etik olmayan bir iş yapıp bir de inkar ediyorsunuz. 2. El montaj yaptığınız arızalı parça değişimini ücretsiz yapın demedim ki ücretini alın ama neden 400 TL servis ücreti ödüyorum anlamış değilim. Parça değişimi olduğu zaman servis ücreti alınmıyor. Geleceksiniz kullanılmış montaj yaptığınız baza makaslarını yenisi ile değiştireceksiniz ve bende parça ücretini ödeyeceğim. Yapılan bu durumu sosyal medya platformlarında da paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Bülent
23 Ekim 2023 21:26
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
10 Temmuz 2023 20:18
Büşra sonuçtan memnun

Büşra
11 Eylül 2023 19:37
"Hızlı bir şekilde çözüldü teşekkürler."
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
02 Haziran 2024 11:37