Bellona 14 Günlük Koltuk Rezalet Valencia Marka Model

29 Temmuz 2024 16:46

30 Temmuz 2024 18:22

Bellona Mitaş Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı No 135'ten iki adet Valencia marka koltuk aldım. Ürünü sorunlu getirdiler. Altında yırtık ve deforme, sırt kısmı da deforme olmuştu. Daha sonra, henüz 15 gün oldu, koltuklarda çökme oluştu ve katır kutur sesler gelmeye başladı. Mitaş Esenyurt bayisindeki arkadaşların bütün sorunlara bir bahanesi var. Bellona müşteri temsilcileri bilinçsiz konuşuyorlar. Sünger takan kişinin gözünden kaçmış, kalite kontrolcü görmemiş; hep bir bahane. Ürünü iade etmek istiyorum dediğimde, 'Bizden Bellona geri almıyor' diyorlar. Muhtemelen bana getirdikleri koltuklar da sorunluydu; bir müşteriden alıp bize getirdiler. Bellona bizden iade almıyor. Anladım ki sıfır diye sorunlu ve müşterilerinden aldıkları ürünü getirdiler. Bana tamir vs. diyorlar, sıfır ürün bu, aylar geçmemiş. Gelen şeyler pişmanlık Bellona.

28 Temmuz 2024 23:02

Bellona valencia marka model koltuk 13.07.2024 tarihinde Esenyurt Bellona bayisi mitaş tan alındı koltuk daha 14 gün oldu katır kutur sesler gelmeye başladı ve çökmeler oluştu gereken yerlere şikayet ve Tüketici Hakem Heyeti ne başvuracağım böyle bir rezillik olamaz Bellona dan ürün alırken dikkat edin

28 Temmuz 2024 23:07

Mevcut resimler de görüldü gibi pişman olmayın dikkat edin

28 Temmuz 2024 23:24
Bellona 14 Günlük Koltuk Rezalet Valencia Marka Model
bellona-14-gunluk-koltuk-rezalet-valencia-marka-model-2.jpg

Bellona valencia 14 günlük koktuk takımı geldi gün sırt kısmı sıkıntılı idi teslim formuna el yazı ile yazıldı ilk gün sorun başladı daha 14 gün oldu son hali koltun tamamen rezalet Kesinlik le gerekli mercilerde yasal haklarımı arayacağım kesinlikle iade edeceğim dünya paralar verip böyle bir şey rezalet Bellona mitaş Esenyurt

29 Temmuz 2024 16:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

30 Temmuz 2024 13:07

30 Temmuz 2024 18:18

Kesinlikle pişmanlık bayi Bellona müşteri hizmetleri bilinçsiz konuşuyor diyor üründe ki hata süngerci gözünden kaçmış olabilir kumaşçı hata yapar kalite kontrol CÜ gözünden kaçmış hep bir bahane bana gelen ürün iadesi istedim de Bellona bizden almıyor diyor bana gelen koltuklar ilk gelldinde yırtık ve deforme vardı yeni oldu şüpheli muhtemelen bir müşteriden geri alındı Bellona almadı bize getirdiler tüm yasal hakkımı kullanacağım gerekirse Bellona mitaş Esenyurt önünde yakacağım dünya para verip aldığımız ürün servise gidecek tamir vs hep bir sorun Bellona pişmanlıktır.

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Çöken Koltuk Süngerleri Ve Yardımsız Servis

Salih
26 Mart 22:44

Ayıplı Ürün, Eksik Teslimat Ve Oyalama: Bellona Valencia Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı

Hüseyin
10 Ekim 2025 03:11
ayipli-urun-eksik-teslimat-ve-oyalama-bellona-valencia-koltuk-takimi-hayal-kirikligi-1.jpg

Koltukta Erken Yıpranma Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

Duygu
10 Eylül 2025 12:39

Bellona Teslim Edilen Mobilyalarda Defo Ve Yanlış Parça Sorunları Çözülmüyor

Koray
06 Ağustos 2025 12:17
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eylem
21 Ağustos 2025 23:32