Tramvay Hattında Kaçak Geçiş Sorunu Ve Güvenlik Eksikliği

18 Aralık 2024 22:09

İstanbul T4 Topkapı-mescit-i Selam tramvay hattının Yeni Mahalle ve Hacı Şükrü istasyonlarında çok ciddi sayılarda, binlerce insanın kaçak geçiş yaptığı gözlemlenmektedir. Sabah ve akşam iş çıkışı saatlerinde, tahmin edemeyeceğiniz kadar çok insan, turnikelerin AKBİL'siz açılması sebebiyle buradan çok rahat geçiş sağlamaktadır. Videolar çektim ve kameraların denetlenmesi halinde gerekli kanıtlara siz de ulaşabilirsiniz. Güvenlik görevlileri çoğu zaman başka yerlerde beklemekte ve ben güvenliği yerinde görememekteyim. Birkaç kez uyardım, 'Yanlış yerde bekliyorsunuz, burası güvenli değil, diğer taraf güvenli değil, kaçak geçişler oluyor.' dedim. Ancak, 'Onlar insanlığından utansın.' gibi cevaplar aldım. Bu kişinin görevi bu değil mi? Nasıl böyle cevaplar verebiliyor? Şikayet ettim, 'Yine edeceğim.' dedim, 'Et.' dedi. O kadar rahatlar ki, dediğim gibi elimde çok ciddi videolar var. Lütfen artık burası denetlensin. Sizden ricam, bu olayı bir an önce çözüme kavuşturmanızdır.

Bu duruma istinaden Yenimahalle durağıda aynı olayı bir çok kez yaşadım. Bir çok kez şikayet oluşturdum ve bir çok kez güvenliğe durumu bildirdim fakat ilgi sıfır. Yalandan bir başvurunuz sonuçlandı ilgili birime haber verildi deniyor ama nafile. Hiçbir etkisi olmuyor. Kaçak geçiş yapanlar kadar dizinde suçunuz yapılabilecek bir çok şey var bir küçük güvenlik kulübesi ile sorunu çözebilir ve en az 20 30 güvenliğin maaşını sadece kulübe koyarak kaçak geçişleri engelleyerek ödemeleri yapabilirsiniz. Bu kadar ilgisiz bir kurum ilk defa görüyorum

19 Aralık 2024 08:29 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Cafer T. İleteceğiniz talep, şikâyet ve önerileriniz hakkında işlem detayları ve kişisel bilgilerinize ihtiyaç duyulmaktadır. Bildirimlerinizin güvenli bir şekilde incelenebilmesi için bize 153 Çözüm Merkezi hattından ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla. BELBİM Bireysel Müşteri Yönetimi

BELBİM (İstanbulkart) Kaçak Geçiş Var

26 Şubat 2024 11:39

23 Ekim 2023 18:45

10 Aralık 2023 20:52
Selim sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2025 11:09

Otobüs Yolculuğunda İstanbulkart Sorunu Ve Şoför Tavrı