Beko Ürünlerinde Yaşanan Kalite Ve Servis Sorunları

Nergiz
20 Şubat 2024 08:28

Beko markasının mağduriyeti kesinlikle tavsiye etmediğim bir marka haline dönüştü. Sekiz ay önce aldığım buzdolabı ve bulaşık makinesi bozuk çıktı. Servis geldiğinde, bozuk olan ve ne yaparsam yapayım kurulama yapmayan, güzel yıkamayan bulaşık makinesi için 'sorun yok' diyerek sadece pervane değişimi yaptı. Buzdolabı için ise parça değişimi önerildi. Kabul etmeyip değişim istedik ve değişim kabul edildi. Yeni gelen ürünün 19.02.2024 tarihinde saat 4.30'da yapılan kurulumundan 2 saat sonra, sebzelik yerinde mavi ışık yanması gerekirken mavi, yeşil, kırmızı ışıklar yanmaya başladı. Kapağı açtığımızda kompresör sesli bir şekilde devreye giriyordu. 'Düzelir belki' dedik ancak sabah kalktığımda kapağı açar açmaz sadece kırmızı ışık yandığını gördüm. Sebzelik yerinde daha 12 saati dolmamış bir cihazın böylesine bir hata vermesini ve değişim olduğu halde yine hatalı ürün yollanmasını asla ve asla kabul etmiyorum. Buzdolabı ve bulaşık makinesi için gelen servislerden iş yerimizden aldığımız izinler yüzünden mağdur olduk. Ürünlerden, kalitesinden mağdur olduk. Beko ürünü aldığımıza pişman olduk. Açıkçası, sonuç istediğim gibi çözülmediği takdirde gerekirse Hakem Heyeti'ne kadar şikayetlerde bulunacağımdan emin olabilirsiniz.

profile profile profile
20 Şubat 2024 12:24 (Şikayetten 3 saat sonra)

Özlem
Özlem

İyi günler probleminiz çözüldü mü bizim de aynı sorun var dün kurulum oldu birkaç saat sonra fark ettik kırmızı ışık yanıyordu

Bilal sonuçtan memnun

Bilal
07 Ağustos 2024 14:49
"Uzun uğraşlar sonucu değişim yapıldı. Teşekkür ederiz."
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
19 Mart 2024 20:05