İhsan
20 Mayıs 2024 12:57

Beko marka çamaşır makinesi aldım, Kayseri Forum AVM'deki Bayramoğlu bayisinden. Aldığım çamaşır makinesi, garanti kapsamında kurulduktan sonraki ilk çalışmada, deterjan konulan çekmeceden köpüklü su akıtmaya başladı. Bayi ve kurulum servisi ile iletişime geçtik. Bize, yetkili servis için 3 gün sonra randevu aldıklarını ve yarın geleceklerini söylediler; ancak 3 gün boyunca gelen olmadı. Müşteri hizmetlerini arayarak ürünün arızasını bildirdik ve yetkili servise yönlendirildik. 2 gün bekledik ve 3. Gün servis geldi. Ürünü sıfır aldık ancak defolu çıktı. İade etmek istiyoruz fakat yetkili servis karar verecek diyor. Servis geldi, gitti ve hala haber yok. Arıyorum, dönüş yapılacak deniyor. Sıfır aldığım ürün defolu çıktı. İade için talepte bulunuyorum; ancak müşteri temsilcisi, ürünü online alsaydınız iade olurdu, nakit aldığınız için olmuyor diyor. Bugün 8. Gün ve bizi oyalıyorlar. Kanunen, yeni alınan bir ürün 14 iş günü içinde iade edilebiliyor. Yetkili servis ve müşteri hizmetleri, iadeyi kabul etmiyor, birebir değişim yapmıyorlar ve sadece parçayı değiştirebileceklerini söylüyorlar. Elimde video kanıtlarım olmasına rağmen ürünün iadesi yapılmıyor. Ayrıca, bir de ankastre mikrodalga fırın aldım ve o da uzun zaman önce kırılmış. Beko Arçelik servisinden ürün aldık ve maalesef memnun kalmadık. 34 bin lira nakit ödedim ve bu durum bizi mağdur etti. Yetkili servis, merkezi aradığımız için sert bir tutum sergiliyor ve ben onay vermeden değişim veya iade yapılmayacağını söylüyor. Sorun çözülmüyor ve 14 iş gününü geçirmek için oyalanıyoruz. Mağdur durumdayız.

20 Mayıs 2024 16:52 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ahmet
Ahmet

Aynı şikayet bende de var malının arkasında duran bir marka değil Beko her yerde kötüle kardeşim olmadı al bir şişe benzin götür aldığın bayiinin önünde benzin döküp yak

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
25 Ocak 2024 19:11
Bayram sonuçtan çok memnun

Bayram
03 Aralık 2023 19:38
Beko Çamaşır Makinesi Arızası Ve Sürekli Oyalamaları
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 21:04

Beko Kategorileri