Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
25 Ocak 2024 19:11

Beko cm 12140 b çamaşır makinesini aldım. Daha 2 ay olmadı 5 kere servis çağırdım çamaşırları sıkmıyor. Programı çok uzun yıkıyor. Sürekli süreyi uzatıyor. Servis gelip açıklama yapıp ürün bu ne yapalım deyip gidiyorlar. Ürün hatalı gözleriyle de sıkmadığına şahit oldu servis ama biz iade yapmıyoruz diyor. Hatalı ürün için hizmet fişine sorun yok yazıp beni mağdur ediyor. Farklı servis istedim o da olmadı müşteri temsilcisi yüzünden.
Beko müşteri temsilcisi de iade işlemini servis birimi yapıyor diyor. Birisin yalan söylüyor mağdur olan benim. Servis hatayı görmesine rağmen hizmet fişine hatasız diye not düşmüş sırf iade olmasın diye. Ben aldığım günden beri aynı sorunu söylüyorum 2 aydır oyalıyorlar beni.
Başka bir müşteri aynı ürünü benim gibi bayiden satin almış 1 ay kullanmış sadece tiftik yaptığı için iade etmiş ben bilgisiz servis yüzünden sıkma yapmayan, 5 saatte çamaşır yıkayamayan, error hatası veren, ses çıkaran ve tiftik yapan makineyi iade edemeyip iki aydır mağdur ediliyorum.
Gelen servise iade oluyor neden yapmıyorsunuz diyorum. Cevap veremiyorlar. Basıp gidiyorlar 2 aydır kafayı yedim.
Ne müşteri temsilcisi, ne servis kimse yardımcı olmadı.
Bir yetkilinin sorunu çözmesini istiyorum artık.
Makinede ses ile ilgili de sorun var video kaydı da var. Ama asla iadem olmuyor. Ayıplı kusurlu ürünün neden iadesi yapılmıyor. Çok pişmanım böyle bir firmadan mağdur olacağım aklıma gelmezdi. 28000 TL'ye çamaşır makinesi aldım iade etmek için mi. Mağdur olmasam zaten iade etmek istemem. Ama ürün bariz arızalı. Farklı servis gelsin ürünü fabrikada inceleyin dedim o da yok. Şu an sadece iade istiyorum.

26 Ocak 2024 13:19 (Şikayetten 18 saat sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi İle Başlayan Sorunlar Zinciri

Ali
27 Ekim 2024 11:42
Beko Çamaşır Makinesi İle Başlayan Sorunlar Zinciri

Esra
25 Temmuz 2024 18:39
Gani sonuçtan hiç memnun değil

Gani
20 Ocak 2025 17:26
Beko Çamaşır Makinesi Ve Servis Kabusu
Nazli sonuçtan hiç memnun değil

Nazli
19 Eylül 2024 00:18
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
03 Nisan 2024 19:15