Şerif sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 09:57

Beko KMX90 modelinden iki adet kurutma makinesi satın aldım. Bir tanesini kurulumunu yaptırdığımda, içerisinden koku giderici kapsül ve aparatın çıkmadığını fark ettim. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim ve onlar da yetkili servise iletilmek üzere kayıt oluşturdular. Yetkili servis ise genel merkeze talepte bulundu. Daha sonra tarafıma geri dönüş yapıldı ve fabrikanın bazı makinelerine bu aparatları koyduğu, bazılarına koymadığı bilgisi verildi. Ayrıca bu parçaları temin etmem için benden ücret talep edildiğini söylediler. Ben ise bu teklifi reddettim. Aynı model olan KMX90 kurutma makinesine diğer kullanıcılara verilen koku giderici aparat ve kapsül, benim makinemde neden bulunmuyor ve neden bana verilmiyor? Evimdeki buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi tüm ürünler Beko marka olduğu halde, kurutma makinesi için bana koku giderici kapsül ve aparat ücretsiz olarak sağlanmıyor. Bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım ve sorunun çözülmesini talep ediyorum. Eğer bu sorun çözülmezse, bir daha asla evime Beko marka bir ürün almayacağım. Aynı modeldeki kurutma makinesine diğer kullanıcılara ücretsiz sağlanan aparatın bize neden sağlanmadığını anlamıyorum. Umarım firma tarafından bu sorun çözüme kavuşturulur; aksi takdirde Beko markasına olan güvenim sona erecek.

18 Nisan 2024 16:10 (Şikayetten 6 saat sonra)
18 Nisan 2024 17:12

Maalesef ki Beko müşteri hizmetleri aradı yardımcı olamadıklarını ücretli bir şekilde verilebileceğini söylediler. Benim için Beko bitmiştir. Bir daha asla evime sokmam.

Erol sonuçtan hiç memnun değil

Erol
02 Ocak 2025 10:32
Beko Kurutma Makinesi Aksesuar Sorunu
Beko Kurutma Makinesi Aksesuar Sorunu
Necmi sonuçtan çok memnun

Necmi
03 Mayıs 2024 10:31
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
12 Ağustos 2024 23:08
Beko Kurutma Makinesi Eksik Parça İle Geldi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko KMX800 Kurutma Koku Aparatı Yok

14 Ocak 2024 19:44
Beko KMX800 Kurutma Koku Aparatı Yok
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
14 Ağustos 2024 11:37