25 Şubat 2024 01:12

Beko marka kurutma makinem her kurutmanın yarım saat bir saat sonrasında sürekli filtre uyarısı veriyor. 3 kez bunun için 1 kez de üstündeki monte için servis geldi. En son atölyeye gitti 3 adet hortum değişmiş. İlk kez kurutmada hiç uyarı almadım, ama ikinciye attığımda yine aynı uyarıyı aldım. Daha sonra yine servis geldi ve onlar da hortumun takılmadığını o yüzden olduğunu söylediler. Denemek için tekrar kurutmaya çamaşır attım ve yine filtre uyarısını aldım. Makinemin değiştirilip yenisinin verilmesini talep ediyorum.

25 Şubat 2024 15:57 (Şikayetten 14 saat sonra)
28 Mart 2024 15:00

Servis geldi, arızanın daha önce çektiğim videosunu alıp gittiler ne geri dönüş oldu ne de başka bir şey. Servis gelip iki boru düzeltip gidiyor. Makinem değiştirilmezse tüketici haklarını arayacağım

Yorumlar (5)

Gizem

Merhaba sorun çözüldü mü? Benim makinem de aynı uyarıyı veriyor ve tozu dışına çıkartıyor. İkinci filtre (beyaz olan) toz içinde ve makinenin içine geliyor tozlar. Sizin sorun çözüldü mü?

Ezgi

Bugün geldiler değişim talebi oluşturuldu oda mühendise bağlıymış değişmezse Tüketici Hakları'na gideceğim gibi duruyor

Ezgi

Gelip iki boru düzeltip gidiyorlar en sonunda tüketici haklarında görüşeceğiz

Gizem

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum, makine duruyor ve toz çamaşırlara kadar geliyor. Filtrenin dışına çıkıyor. Nasıl bir çözüm bulundu? Değişim yapıldı mı?

Ezgi

Cumartesi servis gelip atölyeye götürecek bekliyorum daha

Nurdan sonuçtan hiç memnun değil

Nurdan
14 Eylül 2024 18:16
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
19 Mayıs 2024 14:04
Beko Kurutma Makinesi Filtre Uyarısı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Beko Kurutma Makinesi Pişmanlığı

30 Nisan 2024 12:40