Zeynep
21 Haziran 2024 17:13

Kahve makinesi acı tat ve zehir gibi tat veriyordu. Firma ile iletişime geçtiğimde servise yönlendirdiler. Oysaki 1 ay dolmadığı için iade hakkım varmış. Bu bilgilendirmeyi ne ürün alırken ne şikayetim varken yapmadılar. Ayrıca servise gönderdiğimde kalibrasyon ayarı yapılıp geri gönderildi. Geri geldiğinde ise ürüne hasar vermişlerdi. Üründe hala tat konusunda sorun vardı. 2. Kez servise gönderildi. Yine kalibrasyon ayarı yapılıp geri gönderildi. 3. Kez de ürünü teslim almaya gelen servis elemanına kahve yapıp denettiğimde çok kötü olduğunu kendide teyit etti. Ayrıca ilk servisin ürünün yukarıda kırık geldi dediğim yerini kırmış olduğunu belirtti. Servise teslim etmeden önce ya paramın iade edilmesini ya da sıfır ürün iletmeleri gerektiğini özellikle belirttim. Çünkü çok uğraştırdılar. Satıcıma gidiyorum servis diyor. Servise gidiyorum satıcı diyor. Çok yordular ve asla birbirleri ile iletişimde değiller. Oradan oraya sürüklediler beni. Ve çözümde bulamıyorlar. Sadece tüketici yıpratma üzerine kurulmuş bir düzenleri mevcut. Pes etmemi ve paramın yanmasını bekliyorlar sanırım. Kendileri ürünün kötü olduğunu teyit etmesine rağmen 3. Servistende kalibrasyon ayarının yapılarak üründe sorun olmadığı dile getirilerek döndürüldü. İlk servisin kırdığı diş kısmını tamir etmişler ancak hala görüntüde kötü gözüküyor tüketici olarak benim yaptığım hata olmadığı için bunu da kabul edemiyorum. Ürünün iadesi yapılmasını istiyorum.

22 Haziran 2024 13:02 (Şikayetten 19 saat sonra)

Esra
10 Kasım 2023 12:44
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
28 Ağustos 2023 11:28
Aycan sonuçtan çok memnun

Aycan
15 Temmuz 2024 15:22
"Kısa sürede çözümlenmesinde yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim."

Ömer
19 Ağustos 2024 12:04
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
23 Ocak 2024 10:41