Fatih sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 00:44

Beko dikey süpürge pişmanlıktır. 3 yıllık dikey süpürgemin başlığının içinde küçük bir parça arızalandı, piyasa değeri en fazla 200 TL.
Parçayı istedim lakin tüm başlığı (2500 TL) almam gerektiği söylendi. Şimdi küçücük bir parça için tüm başlığı almam gerektiğine mi yanayım, 3 yıllık süpürgemin çöp olduğuna mı? Eşim malum markayı istemişti lakin ben o kadar paraya gerek yok, Beko çok kaliteli bir marka diye söyleyerek bu süpürgeyi almıştım. Eşim haklı çıktı, malum markayı alın.

28 Şubat 2024 14:39 (Şikayetten 13 saat sonra)
29 Şubat 2024 14:37

Müşteri hizmetleri aradı, parça temini yapacağız, bulamazsak başlığı uygun fiyata vereceğiz dedi. Akabinde Yozgat Arçelik'ten aradılar, başlığın hurdası gelirse sizin parçayı verebiliriz, elimizde yok dediler. Şimdi merakla bekliyorum, henüz bir çözüm yok.

04 Mart 2024 13:59

Arayan yok, sorunu çözen yok. Ne olacak?

Deniz

Dostum o entegrenin bozuk olduğunu nereden anladın olctunmu. Ben ölçtüm entegreyi. Sağlam duruyor. Motora güç gelmiyor. Ledler yanıyor. Sadece motor soketine güç gelmiyor. Aynı sorunmu seninki

Gamze

Aynı sorun bende de mevcut. Bütün parçayı değiştirmemi istiyorlar. #Beko buna nasıl çözüm getireceksiniz?

Yeşim
25 Temmuz 2024 10:24