Süleyman sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2023 11:58
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim.”

Beko marka bir çamaşır makinesi satın aldım. 20.11.2023 tarihinde teslim edildiğinde gürültülü bir şekilde çalışıyordu. Çamaşır yıkarken yerinden hareket ediyordu. Kurulumu gerçekleştiren Hürriyet Beko servisinden gelen kişiler cihazı takıp ayrıldılar. Beko müşteri hizmetlerini aradığımda, onlar da sadece kurulum yaptıklarını belirterek servisten bir kişinin yanında sadece bir anahtarla geldiğini ifade ettiler. Arızalı bir ürün. Ürünün resmini paylaşacağım.

11 Aralık 2023 15:39

20.11.2023 tarihinde Beko marka çamaşır makinesi aldım. Aldığım günden bu yana arızalı çıktı. Yetkili servis çağırdım. Kayışları bozuk dedi, değişmesi gerektiğini söyledi. 11.12.2023 tarihinde kayış gelecek değiştireceğim dedi. 11.12.2023 tarihinde geldi. Makinenin ayakları 11 kg göre üretilmemiş yeni ayak sipariş vereceğim dedi. Yine ses çıkartacak dedi. Beko müşteri hizmetlerini aradım. Sevda hanım diye birisi ile görüştüm. Söylediklerinizi kaydediyorum. Size dönüş yapılacak diye kapattı. 1 haftadır arıyorum kimsenin umurumda değil. 6 ay önce üretilmiş makinenin ayakları nasıl uygun olmuyor ona şaşıyorum. Koç Holding'i kınıyorum. Ticaret Bakanlığına bütün evraklarımı gönderdim. Artık yasal yolla uğraşacağım. Beko marka bir daha eve sokmayacağım. Bütün kanallara WhatsApp hattından Ali Koç'beye görsün diye yayınlatacağım.

09 Aralık 2023 16:48 (Şikayetten 4 saat sonra)
09 Aralık 2023 17:06
Beko CM 11140 Çamaşır Makinesi Arızası!

Müşteri hizmetlerinize ilettiğim halde çözüme ulaşamıyorum. Daha 1 ay olmadı arıza vermeye başladı. Pazartesi günü Ticaret Bakanlığına başvuru yapacağım ve yasal yollara başvuracağım.

07 Şubat 2024 23:53

İlginiz için teşekkür ederim.

Salih
Salih

Merhaba aynı sorunları bizde yaşıyoruz. Çözümü nasıl buldunuz acaba?

Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Kadriye
10 Ocak 2024 12:52

Eda
29 Temmuz 2024 22:53
Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

Beko Hatalı Ürün Teslimatı Yaptı

Muharrem