Beko CE7500+ Ürünü Sürekli Kapanıyor Para İadesi İstiyorum

16 Aralık 2024 12:496.350
Engin'in Teşekkür Mesajı
Para iadesi için teşekkürler

Beko CE7500+ ceg 7348 X ürününü 12 Aralık 2024'de satın aldım. Ürünü Kağıthane Çitiller mağazası paketledi. Mağaza evime yakın olduğundan teslim alabilir miyim dediğimde, servisin kurulum yapması gerektiği söylendi. Ben de tamam dedim ve beklemeye başladım. Ertesi gün için servis açıldı ve teslimat için servis dağıtıma çıktı.

İş yeri adresimi verdiğimden teslimat iş yeri adresime gelecekti. Ancak servis elemanı adresime gelip paketi danışmaya bırakıp gitmiş. Ne bir aranma ne de iş yerindeki bir personele adımı söyleyip bir paket getirdiğini belirtmek var. Bu kadar sorumsuz, yaptığı işin önemini anlamayan bir servis personeli görmedim. Ürünü bizim şirket personelleri patron gönderdi sanıp açıyorlardı, o kadar yani. Eve gidip ürünü açtım, fişe takıp cihazın power tuşuna bastım. 5-6 saniye geçti, tak kapandı.

Herhalde bir şey yapmadığımdan uyku moduna aldı sandım fakat tekrar açtım, tekrar kapandı. Bu, tekrar tekrar 5 defa denedim, sonuç değişmedi. Makine kendini sürekli kapatıyor ve kullanmak mümkün değil. Para iadesi talep ediyorum. Sizlere de kimlerle çalıştığınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

16 Aralık 2024 17:01 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Beko ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Beko Müşteri İletişim Merkezi

Engin
21 Aralık 2024 16:40

Çözüm için elinden geleni yapan Beko yetkililerine teşekkür ederim

Engin
9 Ocak 2025 12:14

Para iadesi için teşekkürler

20 Aralık 2024 18:55

Selamlar aynı modelde aynı sorunu yaşadım, modem ayarlarından Wi-Fi kullanıcı adı ve şifresinin toplam sayısının 25i geçmemesi şeklinde düzeltir misin? Bende bu şekilde düzeldi.

Beko Espresso Makinesi Arızalı, İade Talebim Karşılanmıyor Mağdurum

22 Ekim 2025 15:451.396

Beko ce7500 model espresso makinesini Beko bayisinden satın aldım ve ürün ilk günden beri sürekli sorunlu. Ürün garanti ...

1 Destek

Beko Müşteriden Fatura Kesmesini İstiyor Tam Bir Fiyasko

10 Ağustos 2024 11:51953

23 Temmuz 2024'de Beko'dan 4-5 ürün aldım. Bir tanesi de 5310 s filtre kahve makinesi. 1 defa kullandım, üst kapağı ısıd...

Tümünü Gör
Beko Cep 5302 B Manuel Espresso Makinesinde Oksitlenme

Beko Cep 5302 BManuel Espresso Makinesinde Oksitlenme

Muhammet
Beko Espresso Kahve Makinesi Ekranı Açılmıyor!

Beko EspressoKahve Makinesi Ekranı Açılmıyor!

Yasemin
Beko Kahvenin Tadı Ve Koku Yoğunluğu Azaldı

Beko KahveninTadı Ve Koku Yoğunluğu Azaldı

Elvan
Beko CEG 7348 X Espresso Makinesi Süt Köpürtme Sorunu!

Beko CEG 7348 XEspresso Makinesi Süt Köpürtme Sorunu!

Melis
Beko Ceg 7304 X Tam Otomatik Espresso Makinesi Arızası!

Beko Ceg 7304 XTam Otomatik Espresso Makinesi Arızası!

Selda
Beko Espresso Makinesi Aldım Bozuk Çıktı