Recai sonuçtan hiç memnun değil

Beko Çamaşır Makinesi Dış Gövde Boya Kabardı

Beko Çamaşır Makinesi Dış Gövde Boya Kabardı
Recai
29 Eylül 2023 14:30

Beko dan 7 ay önce çamaşır ve kurutma makinesi aldım ve çamaşır makinem alt yan kısmından boyası kabardı. Servis talebi için aradım çağrı merkeziyle görüştüm ve bana kabarma banyodaki ortamın nemliliğinden kaynaklanıyor servis sizden 260 TL servis ücreti talep edebilir dendi.

Parça değişimi gerekirse ücret alınır garanti kapsamına girmez dendi. Böyle bir şey mümkün değil 7 aylık makinenin fırınlanmış boyası kabarma yapamaz ben önceki iki makinemi da aynı yerde kullandım 8 yıl ilk makinem 10 yıl ikinci makinem aynı yerde idi ama asla kabarma paslanma olmadı.

Ayrıca haklarımı biliyorum şayet bir beyaz eşya 10 yıl içinde dış gövde boyası kabarır dökülür ya da paslanırsa defolu hatalı kusurlu ürün demektir ve servis sıfır ürünle değişim yapmak zorundadır hukuki maddesi budur hakkimizi biliyoruz. Bu nasıl bir servis ki ayakta uyutup kazanç elde edilmeye çalışıyorsunuz.

Derhal benim sorunumun giderilmesini istiyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne ve gerekli mercilere başvurum bu olayıda her yerde yazarım kullanıcı şikayetleri bölümünde vesair yerlerde yayınlarım.

01 Ekim 2023 19:36

Şikayetim sonrası bana dönüldü fakat değişen bir şey olmadı aynı şeyler söylendi. Yalnız ücretsiz servis için talep oluşturacaklarını fakat bunu bile garanti edemeyeceklerini söyledi. Ürünüm garantili ve 7 aylık ödemesi bile bitmedi. Banyoda kullanılırsa kabarma pas olması normalmiş. Dünyada yaşayan herkes makinesini banyoda kullanıyor ki bu da üçüncü makinem diğer ikisini de banyoda kullandım ve hiç kabarma dahi olmadı. Suntadan yapılan lavabo dolabım 11 senedir kabarmamış ken 7 aylık makine fırınlanmış boyamı kullanıcı hatası ne demek bu ne saçmalık. Arçelik Beko reklamınızı çok iyi yaptınız ünlü markanın ürününün geldiği hale bakın. Bir daha asla bu marka ile alışveriş yapmam. Ve sonuç gerektiği gibi olmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim. Onlar zaten halledecekler ürünün yenisini verecek Beko almayacağım direk ücretini iade alacağım. Şu an o paraya yeni makine alamayacağım halde zarar edeceğim halde hem de. Yıllar in markasında gelinen en kotu nokta. Kendi servislerinde ki çalışanları bile artık eskisi gibi sağlam üretmiyorlar ki kabarsın çürüsün de yenisini alsınlar diye diyorlar. Hale bakin

29 Eylül 2023 18:38 (Şikayetten 4 saat sonra)

İlknur
28 Eylül 2024 13:19
Beko Çamaşır Makinesi Kullanımı Ve Servis Deneyimleri
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Cüneyt
12 Aralık 2023 22:40
Beko Çamaşır Makinesi Problemi

Ayşegül
08 Kasım 2023 17:16
Beko Ürünün Arkasında Durmuyor
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

Veysi
07 Ocak 17:26
Beko Çamaşır Makinesi Sorunu Ve Çözüm Talebi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 19:05
Beko Kategorileri