Onaylı Projenin Kayıtlarda Gözükmediği İddiası Başkent Doğalgaz

15 Mayıs 2024 15:09

Evimizi aldığımızda bacalı olan kombiyi hermetik kombi ile değiştirterek tahmini 2008-2009 yıllarında proje onayını sunduk ve onay aldık. Geçen süre içerisinde rutin ve olağan dışı denetimler ile gelindi ve kontroller yapıldı. 05.2024 tarihinde bir mesaj akabinde kontrole gelinip kombinin kayıtlarda bacalı olarak göründüğü projenin sistemde gözükmediğini söylediler. Şayet böyle bir durum olsa idi daha önceki kontrollerde uyarı yapılırdı mantıken. Neden durduk yere proje birden yok oluyor? Yaklaşık 6 bin tl lik proje çizim / onay ücretini tekraren tahsis etmek mi amaç? Kayıtlarınızın tetkik edilmesini ve tarafınıza o tarihte sunmuş olduğum projemin bulunmasını istiyorum. Her yere şikayette bulunacağım. Kendi kayıtlarınızda bulunan eksiklikler nedeni ile insanları mağdur etmeyiniz. Gereği neyse yapılmasını arz ederim. Tesisat / Sözleşme no: 0011618280 / 100004463794

15 Mayıs 2024 15:30 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

15 Mayıs 2024 16:17

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 15.05.2024 tarihinde bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

21 Mayıs 2024 10:37

Sayın İlgili, Konu ile ilgili dönüşünüzü beklemekteyiz. Yapılan inceleme, iş ve işlemlerden haberdar edebilirseniz memnun oluruz.

22 Mayıs 2024 11:04

Hangi yol ile 15.05.2024 tarihinde dönüş yaptınız acaba? Herhangi bir dönüş yapılmadı.

22 Mayıs 2024 11:20

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili mail adresinize 15.05.2024 tarihinde saat 16:16 ' da geri dönüş yapılmıştır. Mail adresinizi kontrol etmenizi rica ederiz. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

Onaylı Kombi Projesi İçin Yeniden Masraf Çıkartılması Mağduriyet Yaratıyor

30 Ağustos 2025 23:18