Musa sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz'dan Haksız Gecikme Bedeli Talebi!

25 Kasım 2024 20:13

25.11.2024 tarihinde Başkent Doğalgaz faturamı ödediğim halde borcum var deyip benden gecikme bedeli almak istiyorlar. Üstelik müşteri hizmetleri saygısız ve kaba konuşmalar yapıyorlar. Telefonda açıklama ve cevap vermek yerine saygısızca kaba cevaplar veriyorlar. Başkent Gaz'ın çalışanlarına biraz eğitim verilmeli, insanlarla nasıl konuşulacağını öğrensinler. İnsanları yanıltıp haksız kazanç sağlayan Başkent Gaz'a yazıklar olsun. Ülkede bitmek bilmeyen sorunların sonu gelmesini diliyorum.

26 Kasım 2024 08:43 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

26 Kasım 2024 14:55

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili mail adresinize 26.11.2024 tarihinde tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

26 Kasım 2024 21:45

Geri dönüş yapma cesaretinde bulunamadınız bizlerin parasını haksiz yollarla zimmetinize geçiriyorsunuz bizler farkına varincada yanlışlık olmuş diyorsunuz para kazanmak sizin için ne kadar basit ve kolay haramzadeler

27 Kasım 2024 09:22

Sayın Abonemiz; Söz konusu talebinize dair tarafınız ile iletişime geçilmiş olup ilgili birimimiz tarafından bilgi verilmiştir. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla BAŞKENTGAZ

28 Kasım 2024 18:53

Bana geri dönüş yapılmadı sürekli yalan beyanda bulunuyorsunuz ben bugün sizin pisliğinizin bedeli olan faiz ödedim Allahım haksiz yere alınan her bir kuruş hesabini veremeden geberirsiniz inşallah haramzade hainler ülke sizin gibi hainlerden bıktı usandı mideniz haramla. Dolmuş mide genişleyince utanma falan kalmaz artık sizlerde

Furkan sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 15:25
"Tarafıma 30dk içerisinde dönüş yapıp 10 dakikada sorunu çözdürdüler. Teşekkürler..."

07 Mart 2024 17:57

Başkent Gaz Ve Haksız Kazanç İhbarı