Cem sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Doğalgaz Usulsüz Kullanım Tespit Tutanağı

Başkent Doğalgaz Usulsüz Kullanım Tespit Tutanağı
21 Eylül 2024 17:12

Doğalgaz için 13 Eylül 2024 tarihinde online olarak Başkent Doğalgaz'a abone oldum. Ama henüz proje onayı ve kontrol süreçleri başlamadı. Henüz evin tadilatı bitmedi ve içerisinde 1 tane gaz kullanacak cihaz olmamasına rağmen 20 Eylül 2024 tarihinde "usulsüz tespit tutanağı" bırakmışlar kapıma. Müşteri hizmetlerini aradığımda, endeks farkından yazılmış dedi. Benim aboneliğim online olarak 13 eylülde başladı ama proje onayı verilmedi, Başkent Doğalgaz yetkilileri gelip onaylamadı ve gaz açılmadı, nasıl endeks farkı olabilir dedim, cevap veremedi. Şimdi ilk faturaya ceza niteliğinde para yansıtacaklar. Başkent Doğalgaz bu usulsüz işlemden dolayı benden usulsüz ve haksız kazanç sağlayıp beni mağdur edecek. Acilen bu durumla ilgilensinler. İnsanlardan böyle para kazanmaları engellensin.

23 Eylül 2024 09:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz bizlere ulaşmıştır.Konu ile ilgili inceleme yapılıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Bilgilerinize sunarız Saygılarımızla. BAŞKENTGAZ

30 Eylül 2024 09:47
Cem
Cem
04 Ekim 2024 10:20

Gönderdiğiniz mailde usulsüz kullanım bedelinin tarafıma tahakkuk edildiği yazıyor, kullanım tarihi ben evi satın almadan öncedir, düzenli araştırın, o tarihlerde ben bu evi satın almamıştım, 2023 yılında yapılan bir kullanım, gidip o tarihte evde kim oturmuşsa ondan alın parasını. Ben size tarihçeli ikamet belgemi sundum, işinizi düzgün yapın. Başkalarının usulsüz kullanımı, kullanımı yapmayan insanlara yüklemeyin.

Başkent Doğalgaz Randevu Sorunu Ve Mağduriyet

18 Ekim 2024 22:39
Selim sonuçtan memnun

28 Ağustos 2024 16:47
"Yaklaşık 28 saat sonra doğal gazım açıldı. 3 iş günü randevu süresini erkene çektiği için Başkent Doğalgaz'a teşekkür ederim. Öte yandan doğalgazı kesmeye gelen Başkent Doğalgaz görevlisi kesme öncesinde kombiyi kapattırmadığı için kombi arızaya geçti, çalışmıyor. Şimdi bir de kombi arızasının giderilmesi için uğraşacağım."

Gaz Bağlantısında Yaşanan İletişim Ve Planlama Sorunları

04 Ocak 2025 15:15
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Başkentgaz Abonelik Sürecinde Güvence Bedeli Ve Randevu Sorunları Nedeniyle Mağduriyet

08 Temmuz 2025 12:59
Halil sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 12:35
"Teşekkürler Eslem hanım çok ilgi gösterdi gerçekten hızlı dönüş mükemmel performans memnun kaldım. Kalite asla tesadüf değildir"
Başkent Doğalgaz Kategorileri