Arzum Tostçu Deluxs AR2001 Tost Makinesi Plakları Hakkında Sorun

Derya'nın Teşekkür Mesajı
Şikayetim çok hızlı bir şekilde çözüm buldu çok teşekkür ediyorum.

Arzum Tostçu Deluxs AR2001 tost makinesi granit plaklarını Arzum'un kendi internet sitesi üzerinden sipariş ettim. Bana bir tane evdekinden daha ince ve bir tane plak göndermişler. Tost makinesi alırken plakları da ayrı ayrı mı satın alıyoruz da satarken tek tek satıyorlar anlam veremedim. Arzum'dan aldığım bütün ürünlerim sıkıntılı çıktı.

27 Eylül 2023 14:19 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri Mesai saatlerimiz Pazar günü hariç 09:00 – 19:00 arasındadır.

Derya
27 Eylül 2023 15:45

Şikayetim çok hızlı bir şekilde çözüm buldu çok teşekkür ediyorum.

Arzum Tost Makinesi Plakaları Sorunu

Arzum Tostçu Delux Ar2001 tost makinesi 2022 ayı sonlarına doğru aldım. 3+1 garanti yaptırdım. Çıkarılabilir plakalar ço...

Arzum Tost Makinesi Plakaları Sorunu
1 Destek

Arzum Tost Makinesi Plakaların Kararması

"Arzum müşteri hizmetleri temsilcisi Sultan hanım şikayetimin hemen ardından bana ulaştı. Şikayetimi hızlı bir şekilde inceleyip hemen sorunumu çözmemde yardımcı oldu. Arzum ürünlerinin arkasında duran bir firma her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Kısa sürede çözüme ulaştığı için memnunum ilginiz için teşekkürler Arzum 🙏"

Arzum Tost Makinesi Plakaların Kararması

Öne ÇıkanKonular