Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Robotek 4x Mop Hatası

16 Mayıs 2023 15:10

Aldığımız Arzum x4 robot süpürgenin mop'u çalışmıyor. Su tankına üstündeki yönlendirmelere uyarak gerekli suyu koyuyoruz ve ne noktasal temizleme seçeneğinde, ne alan temizliği seçeneğinde ne de akıllı temizlik seçeneğinde mop çalışmıyor. Alalı henüz 1 hafta oldu. Başta mop yapıyordu ama artık yapmıyor. Reset falanda attım ama yok.

10 Haziran 2023 13:51

Haritalandırma yapamıyorum. Mop arızalı diye servise vermiştik. Yapıldı diye geldi şimdi de harita algılanıyor diyor. Fakat sürekli öyle hiçbir şekilde harita çıkmıyor. Resetleme de yaptım aynı. Üründen hiç memnun kalmadım bir yerini düzeltiyorlar diğer yeri bozuluyor.

06 Haziran 2023 22:46

Arzum robot süpürge aldım bir ay olmadı hata verdi mop çalışmadı garantiye verdik 15 gün bekledik yapıldı diye aldık sağ olsunlar çok güzel yapmışlar. Mop ıslatmıyor diye arızaya vermıstık. Şimdi de çalıştırdım mop haznesindeki tüm su odaya bosaldı. Makineyi alalı 20 gün olmuştu. 20 kere kullanmadım. Benden çok serviste duracak galiba ürünün iadesini istiyorum. Bir kez daha garantiye verip beklemek istemiyorum

31 Mayıs 2023 13:20

Ürünü alalı daha bir ay olmadı. Mop hatası veriyor diye buradan yazmıştım aradılar sağ olsunlar reset falan attılar olmayınca teknik servise yönlendirdiler BES dakika bir işlem hemen halledip verirler dediler. Servise gittiğimde kayıt açılacak sıraya göre yapılacak denildi. 7 gün oldu hiçbir ses seda yok arıyorum kimse açmıyor ürün kullandığımdan çok serviste duracak galiba. Eğer yarında teslim edilmeyecekse urunu iade edeceğim gerekirse tüm haklarımı kullanacağım yanı süpürge bu bir evde eksik olması durumunda düşünün

16 Mayıs 2023 15:49 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamız ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Arzum olarak her türlü talep ve şikayetleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında olup, müşteri memnuniyetiniz bizim için çok değerli ve önemlidir Müşteri temsilciniz kısa sürede sizleri arayacak ve bilgilendirecektir. Saygılarımızla, ARZUM Müşteri Hizmetleri

16 Mayıs 2023 16:56

Müşteri temsilcisi çok iyiydi.teşekkürler