Arzum Olivya Ütü Yakıyor

Nilgün
22 Haziran 2023 09:24

Daha önceden de Arzum'a ait bir ütü kullanıyordum ve 10 yılın sonunda bozulduktan sonra yeni bir Arzum ütü aldım. Aldığım model Arzum olivya yaklaşık 2 sene oldu aldığım ve aldığım günden beri ürün kıyafetlerimi yakıyor. Yani başta bunun basit bir denk geliş olduğunu düşündüm ama bu sabah tam işe gideceğim sırada daha fişe taktığım 2dk olmamışken işe giyeceğim elbiseyi daha ütüyü elbiseye değdirir değdirmez yakınca sinirim tepeme zıpladı.

Ütüde bir kısa devre ya da başka bir şey mi var bilmiyorum ama ütü bazı zamanlarda birden ve aşırı şekilde ısınarak asla bu arada ayarlanan derecesiyle vs. alakası yok düşük derecede kullanırken de yaşadım bu problemi çat diye bir anda kumaşı kapıyor ve yakıyor. Arzum bana elbiselerimi geri ver Arzum. Herkesin alım gücü bir değil ve bu şikayet bir kere iki kere almış olduğunuz bir şikayette değil.

Varsa bu ürünlerde bir sıkıntınız nasıl ki her şeyinizin reklamını yapıyorsunuz bunu da kamuoyuna duyurur geri toplarsınız. Ben neden kaç tane elbisemi sizin yüzünüzden kaybedeyim ya? Hatanızın telafisini yapmanızı istiyorum. Hem ütümü değişin hem kıyafetlerimi geri verin artık nasıl yapabilirsiniz bilmem.

22 Haziran 2023 09:26 (Şikayetten 1 dakika sonra)
22 Haziran 2023 13:35

Ütü Max Ayarda Çalışıyor Kıyafetleri Yakıyor Ve Elektrik Arızasına Yol Açıyor

Nurcan
23 Eylül 2025 21:34
Ütü Max Ayarda Çalışıyor Kıyafetleri Yakıyor Ve Elektrik Arızasına Yol Açıyor
utu-max-ayarda-calisiyor-kiyafetleri-yakiyor-ve-elektrik-arizasina-yol-aciyor-1.jpg
Nedim sonuçtan hiç memnun değil

Nedim
17 Haziran 2025 18:02