Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Marka Ürünü Şofben Montajı

15 Ağustos 2024 21:39

Satın aldığım Arzum marka AR012 Laguna Elektrikli Şofbeni, 10.08.2024 tarihinde evime teslim edildi. Bu tarihten itibaren Arzum bayisini montajı için haber vermem gerektiği söylendi. Arayıp bilgi verdiğimde salı gününe kadar bağlanacağını söylediler. Yani 3 gün içinde. Pazartesi tekrar aradım henüz arayan ve gelen olmadı diye. Bu sefer Çarşamba gününe kadar denildi yani 4 gün oldu. Bir de bana yetkili servisin telefon numarasını verdiler. Ben de aramadım çünkü ben bayi aradım onlar söyleyesin diye. Neyse Çarşamba günü oldu yetkili servis arayın dediler. Ya ben bayi arıyorum siz bana yetkili servisi arayın diyorsunuz kendinizi arayın dedim ve kapattım.
Perşembe günü oldu tekrar aradım yetkili servis telefonları açmamış öyle dediler. Kısaca şunu demek istiyorum bir ürünü alıyorsun özellikle Arzum marka o ürün niye zamanında tamamlanmıyor gerçekleşmiyor. Google işletme hesabı yorumlarına baktım yetkili servisin birinin cihazını tamir edeceğim derken bozmuşlar.
Trendyol'daki ürünün yorumlarına baktım çoğu kişi bu durumdan şikayetçi. Ürünü aldığıma pişman oldum kendim takmaya çalışsam bir elektrikçi ile ürün arızalıysa Ben ne yapacağım?

03 Eylül 2024 08:29

Neredeyse 1 ay oluyor ne gelen var, ne bana yardımcı olan

18 Şubat 2025 15:53 (Şikayetten 6 ay sonra)

Arzum Şofben Montajı İçin Servis Dönüşü Yapılmıyor, Mağdur Ediliyorum

Çetin
31 Ekim 2025 12:55

Arzum Şofben Servis Sorunu Ve Mağduriyet

Şükrü
10 Mart 2025 15:32
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
13 Şubat 2024 11:33
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 11:24
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2025 09:24
Arzum Şofben İle Hayal Kırıklığı: Duman Ve Yanma Sorunları