Esin sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2023 08:52

27 Mayıs ayında Arzum ar3023 Heptaze çaycısından aldım senesi dolmadan alt rezidansı sigorta attırmaya başladı. Garantisi dolmadan İzmir Çeşme Arzum teknik servisine verdik neyse. Dün aldırdım kulp kısmını mahvetmişler yapıştırma berbat olmuş. Tırtıklı tırtıklı. Ele geliyor. Bir ay dolmadan kulp elimde kalır. Bu ne rezillik sanki arzumun kendi teknik servisine değil de. Hiç anlamayan birine. Yaptırmış gibi.

13 Mayıs 2023 21:06

12.05.2023. Tarihinde. Akşam teslim aldık fakat benim ürünüm AR3023 çelik Heptaze. Modeliydi. Bana gönderdikleri ürün Ar3080. Cey sefası dışı kaplama olan siyah çaycı bugün 13.05.2023 de çağrı merkezini aradım. Durumu izah ettim bana. Yapacakları bir şey olmadığını müdavim ürün gönderdiklerini söylüyorlar dilersek o dönemki faturadaki tutarın iadesini yapacaklarmış! Saçmalık burda başlıyor 1 sene önce aldığım ürün şu an ki fiyatı 3500 küsur. %300 zamlanmış. Ama güncel tutarı ödemek istemiyorlar hem de. Değişim yaparken beni arayıp sizin üründen. Kalmamış şu ürünü gönderiyoruz da demediler. Bir de pişkin pişkin. Benim ürünün alt modelini gönderiyorlar benim ürünün müdavimi 3024 olması gerekiyor ama onlar en ucuz ve kalitesiz ürünle. Değişim yapıp bana akakalıyorlar! Sonrasında teknik servisle görüşmemi söylüyor bu arada. İzmir Çeşme Arzum teknik servisiniz hep kapalı yanındaki marketle iş yürütmeye çalışıyorum durumu. Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım

13 Mayıs 2023 12:07

Sürekli çaycımı alacağım dünyanın parasını vererek aldım! ( not olarak. Belirtmek istiyorum. Bundan önceki çaycımda arzun nar modeliydi oda yine aynı sebepten. Rezidanstan ötürü bozuldu ama onu 5 yıl kullanmıştım fakat. Ar3023 çaycınızın daha senesi dolmadı) diye şikayet oluşturmuştum değişim gerçekleşti 12.05.2023. Tarihinde. Akşam teslim aldık fakat benim ürünüm AR3023 çelik Heptaze. Modeliydi. Bana gönderdikleri ürün Ar3080. Cey sefası dışı kaplama olan siyah çaycı bugün 13.05.2023 de çağrı merkezini aradım. Durumu izah ettim bana. Yapacakları bir şey olmadığını müdavim ürün gönderdiklerini söylüyorlar dilersek o dönemki faturadaki tutarın iadesini yapacaklarmış! Saçmalık burda başlıyor 1 sene önce aldığım ürün şu an ki fiyatı 3500 küsur. %300 zamlanmış. Ama güncel tutarı ödemek istemiyorlar hem de. Değişim yaparken beni arayıp sizin üründen. Kalmamış şu ürünü gönderiyoruz da demediler. Bir de pişkin pişkin. Benim ürünün alt modelini gönderiyorlar benim ürünün müdavimi 3024 olması gerekiyor ama onlar en ucuz ve kalitesiz ürünle. Değişim yapıp bana Akakalıyorlar! Sonrasında teknik servisle görüşmemi söylüyor bu arada. İzmir Çeşme Arzum teknik servisiniz hep kapalı yanındaki marketle iş yürütmeye çalışıyorum durumu. Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım

Ek
Ek
27 Nisan 2023 08:54 (Şikayetten 2 dakika sonra)
02 Mayıs 2023 10:33
14 Mayıs 2023 08:02