Aras Kargo Kaynaklı Sorun Var!

27 Kasım 2023 21:01221
Sule
27 Kasım 2023 12:00

Adresime ürünümü teslim etmiyorlar yalan söylüyorlar

27 Kasım 2023 21:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle yaşadığınız sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, müşteri temsilcimiz en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlayacaktır. Sevgilerimizle, Aras Kargo

28 Kasım 2023 16:41

Değerli Müşterimiz ; Paylaşmış olduğunuz geri bildiriminize ilişkin tarafınızla telefon numaranız üzerinden iletişime geçilmiş olup çözüme yönelik işlemler hakkında bilgilendirme yapılmıştır.Bizlere her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle, Aras Kargo

Aras Kargo Akhisar Şubesi Kargoyu Eve Teslim Etmiyor Ve Yanlış Adres Gerekçesiyle Şubede Bekletiyor

1 Temmuz 2025 19:01373

"Şikayetten 24 saat içinde tarafıma dönüş sağlanmış olup gerekirse personel alımı yapılacağı bildirilmiştir. Gerçekten memnun oldum, umarım bir daha bu tür sorunlarla kimse karşılaşmayacaktır. Ben hızlı dönüşünüz ve özrünüz için teşekkür ediyorum."

Aras Kargo’da Şubede Uzun Bekleme Ve Sürekli Teslimat Gecikmesi

15 Mayıs 20:11255

13.05.2026 tarihinde Aras Kargo Batı Antalya şubesine ulaşan 6054739923732 takip numaralı kargom, 13’ünde ve 14’ünde dağ...

1 Destek

Aras Kargo’nun Sincan Saraycık’taki Ev Teslimatı Sorunu

26 Haziran 13:3233

3 yıldır Sincan Saraycık TOKİ 4. Etap 3. Bölge’de oturuyorum. Bu süre içinde Aras Kargo ile gönderilen bütün siparişleri...

1 Destek

Sedanur
Aras Kargo Evde Olduğumuz Halde Kargoyu Teslim Etmedi

Aras Kargo EvdeOlduğumuz Halde Kargoyu Teslim Etmedi

Ercan
Aras Kargo Personeli Teslim Etmediği Parçayı Kendi T. C.'sini Girerek Teslim Edilmiş Gibi Göstermiş!

Aras KargoPersoneli Teslim Etmediği Parçayı Kendi T. C.'sini Girerek Teslim Edilmiş Gibi Göstermiş!

Kadir
Aras Kargo Hizmetsizliği Alanında Çığır