H. Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Teslim Edildi Görünen Ama Elime Ulaşmayan Kargo

H. Yıldız
12 Eylül 2024 10:15

Amazon Prime üyesiyim. Yaptığım birçok alışverişi de bu alışveriş platformundan yapıyorum, çünkü tüketici haklarını koruduklarını düşünüyordum; lakin bu ülkede faaliyet gösteren uluslararası firmanın, sorumsuz esnaf tavrı sergilemesi gerçekten kötü.
Yurt dışından aldığım ürün elime ulaşmadı. Bu rağmen ' teslim edildi' görünüyor. Elime ulaşmayan bir ürün için para ödedim. Satıcıyla ve üç defa müşteri hizmetleri ile görüştüm. Beklememi, çevreye, çöp kutusu vb. Yerlere bakmamı, komşuya sormamı istediler. Kısacası olmayan kargoyu aramamı istediler. Emin olmak için her yeri kontrol ettim, ama yok. 17 Ağustosta evde olamama rağmen hiçbir şekilde bir kargo firması gelmedi ve bu tarihte teslim edildi görünüyor. En sonunda müşteri hizmetleri A'dan Z'ye garanti işlemi başlattılar ve bunu sebep göstermeksizin reddettiler. Para ya da ürünün tekrar temini için iletişime geçtim ama hala bir cevap alamadım. Elime ulaşmayan bir ürün için, nasıl bir ispat istiyorlar anlamıyorum. Kargo firması ile olan bir sorunu satıcı, alışveriş platformu değil de, 'bir müşteri' olarak neden ben çözmek zorunda kalıyorum? Sorunun sebebi ben değilim ki, neden çözmem için tüm sorumluluk müşteri olarak bana yükleniyor?
Amazon Türkiye pişmanlıktır.

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
20 Temmuz 2023 19:56

Amazon.com.tr'den Siparişlerim Teslim Edilmiyor, Çözüm Sunulmuyor!

Özlem
31 Temmuz 2025 10:45

Murat
29 Temmuz 2023 11:22
Timur sonuçtan hiç memnun değil

Timur
30 Aralık 2024 10:24