Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Roborock S7 E4 ve E8 Arızası Verip Duruyor

Amazon Roborock S7 E4 ve E8 Arızası Verip Duruyor
30 Ocak 2023 19:49

2021 yılında Amazon'dan aldığım s7 Roborock robot e4 ve e8 arızası vermeye başladı. Cep telefonundan çalış komutu verdiniz mi dönmeye başlıyor olduğu yerde şarj ünitesine sarıyor ve duruyor engelleri kaldırın alarmı ve yükseklik sensörü arızası verip duruyor cihaz bakımlı ve sıfır gibi tertemiz. Daha önceleri süperdi biraz öne çıkıp orada dönmeye başlıyordu şimdi olduğu yerde dönüyor bunun öncesinde yeni yazılım var uyarısı gelmişti yükleyince böyle oldu. Amazonu defalarca aradım, bodrumdaki midtown AVM deki mi servisi ile görüştüm bizden almadınız bakamayız diyorlar. Amazon'a sordum yazışarak sadece, insan olarak şikayetinizi anlatmanız mümkün değil.

Amazon ürünü teknoloji Ankara firmasından göndermiş onlar telefonu açmıyor. Tel: 0312229**4-0312229** bu nolar cevap vermiyor Amazon neden böyle bir firma ile çalışır anlamak mümkün değil. Amazon Delta Servis 08505320500 numarasını mail etti Delta Teknik Servis aradım biz bu ürüne servis vermiyoruz dedi. Telefon operatörü seri numarasını sondu: rı4es12001929 dedim servis vermeyi reddetti Amazon ile görüşün dedi yazışmalarım ektedir ve cihaz arızalı duruyor çok da pahalı. Bu nedenle Türkiye'de servisi olan ciddi yerli ürünleri alınız yoksa mağdur olursunuz Xiaomi dünya markası şimdi alsam kesinlikle Arçelik ya da Beko alırım. Ben elektronik mühendisi emekli biriyim. Ne yapmalıyım tel:05433644*** Bülent B**

18 Şubat 2023 13:26

Amazon sorunu çözmedi kimse beni aramadı. S7 Roborock hala arızalı kullanamıyorum Amazon ilgilenmedi. Bodrumdaki mi mağazasına gittim marka onların servise almıyoruz dediler ne yapmalıyım mağdurum. Yenisi 15000 TL bende emekliyim hala garantisi var fakat paramla bile tamir etmiyorlar sorumlu kim.

20 Şubat 2023 13:47

Bugün 20 Şubat 2023 Şu ana kadar beni kimse aramadı cihaz arızalı. Bu firmalarda hiç utanma ve müşteriye saygı yok. Aldığım firma Amazon 10 aradım ilgilenmedi. Halen garanti devam ediyor. Cihaz üreticisi Xiaomi Bodrum midtown AVM de şubesi var onlarda bizden almadınız diyor. Ben mağdurum. Ne yapmalıyım.?

22 Şubat 2023 15:21

Cihaz üreticisi Xiaomi Bodrum midtown AVM de şubesi var onlarda bizden almadınız diyor. İnsan malına sahip çıkmazmı inanmak mümkün değil. Bu nedenle Ürün alacaklar Servisi olmayan satıcılardan almasınlar Perişan olurlar Xiaomi kötü bir firma. Para ile dahi arızalı ürününe bakmıyor. Çok sinirliyim. Aldığım Amazon un da umurunda değil müşteri mağduriyeti.

30 Ekim 2023 17:31

Amazon ilgisiz kaldı satın aldıktan 3 ay sonra cihaz bozuldu. Defalarca aradım çözüm sunmadılar. Yazıklar olsun.

Bilal
16 Aralık 2024 18:12
Defolu Ürün Gönderimi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Defolu Ürün Gönderimi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Teslim Edilmeyen Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Burcu
04 Aralık 20:28
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Ürün Ve Chip Para Kaybı Mağduriyeti

23 Eylül 11:57