Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Gümrük Değişikliğini Kendine Göre Yorumluyor

16 Ağustos 2024 19:47

Amazon üzerinden Columbia marka pantolon siparişi verdim. Normal şartlarda 15 günü bulmadan ürünler yurt dışından (Çin, Amerika veya Avrupa) teslim ediliyor. 8 Ağustos günü Sipariş No 407-6601647-2616331 siparişi verdim. Ürün bugüne (16.08.2024) tarihine kadar kargoya dahi verilmedi. Normal şartlarda us gönderisi bile olsa en geç 10 günde gümrükten giriş yapılıyor. Amazon kasıtlı olarak bu gümrük değişikliğini bahane ederek ürünü kargolamayarak bugün iptal etti. Ürünün sipariş ettiğim rengi Türkiye'de yok diğer renkleri zaten 2 katı fiyattan satılıyor. Amazon gibi büyük bir firmanın gümrük değişikliğini bahane göstererek siparişi iptal etmesi kesinlikle kabul edilemez. Ayrıca siparişi kendisi iptal ettiği için müşteri hizmetlerine dahi yazamıyorsunuz. Zararımın karşılanmasını talep ediyorum. Zaten bu politikalarınızla sizden bir daha sipariş vermem, umarım eski müşteri politikalarınıza geri dönersiniz

Yavuz
Yavuz

Merhaba, aynı mail banada geldi uygulamada veya Amazon sitesi üzerinde siparişiniz iptal edilmiş gözüküyor mu? Yoksa hala gönderildi olarak mı duruyor?

İptal olarak gözüküyor

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Burcu
09 Eylül 2024 09:51
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
24 Ocak 2024 16:26