Sudenur sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Faturada IMEI Yazmıyor

16 Kasım 2023 18:27

Vergi indiriminden yararlanacağım telefonu almadan önce sorduğumda, faturaya IMEI numarasının yazılacağını söylediler; fakat faturada IMEI numarası yazmıyor. Amazon web sitesinde ve bana gelen e-postada şöyle yazıyor: 'Telefonunuzun IMEI numarası, [eğer fatura 3 Aralık 2020 sonrasına aitse ekleyin: satın aldığınız cep telefonuna ait faturanın “Mal/Hizmet Cinsi” bölümünde ve] seri numarası ile birlikte cihazın orijinal kutusunun üzerinde yer almaktadır.' Ancak faturada bu bilgi mevcut değil. Ve 'Mal/Hizmet Cinsi' bölümünde yalnızca 'Samsung Galaxy A34 128 GB Hafıza, 8 GB RAM 5G Açık Yeşil' yazıyor. Satın almadan önce müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, IMEI numarasının faturada yazılacağını belirtmişlerdi. Ayrıca, vergi indiriminden yararlanmasam bile, IMEI numarasının faturada yazılması gerektiği Amazon web sitesinde belirtiliyor. Konu hakkında yardım talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Gökhan
Gökhan

Bende aynı şekilde mağdur oldum telefonun email faturada yazmıyorsa verdikleri fatura o telefonun faturası olamazki kestikleri fatura bence hukuki değil düzeltmezlerse tutetici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ve bir daha Amazondan ürün almam

Devrim

Ürünü iade ettim. Böyle kötü bir müşteri hizmetleri görmedim. Boşuna beklemeyin bence.

Taylan
Taylan

Bugün bende görüştüm müşteri temsilcisi ile 15 gün içerisinde çözüme kavuşacağı bilgisi verildi. Daha önce 72 saat diyorlardı. Aynı fiyata ürün bulamıyorum yoksa çoktan iade etmiştim. Son güne kadar beklemekten başka çaremiz yok gibi...

Faturaya IMEI yazmak bu kadar zor mu eyyyy Amazon

Hakan

Faturalarda IMEI yazmıyor vergisiz telefon alacak insanlar mağdur oluyor koskoca Amazon 15 gündür sorunu çözemiyor yazık aldığımız telefonu geri iade edeceğiz

Devrim

Aynı şekilde 15 kasımdan beri fatura düzeltilmedi. Pazartesi akşamı ürünü iade edeceğim. Zaten iade de 15 gün sürermiş. Kartımda limit yok yeniden başka yerden almak için. Amazondan iğne dahi almam daha.

Ömer
Ömer

Ben de aynı şekil mağdurum 14 Kasım'dan beri beklemedeyim faturayı.

Yakup
Yakup

Bana da sürekli çözülecek sabrınıza ihtiyacımız var filan diyorlar. Gerçekten bu kadar kişiyi mağdur etmeleri üstüne üstlük hiçbir net bilgi vermemeleri hatta yanlış bilgi vermeleri Amazon gibi kurumsal bir firmaya hiç yakışmadı. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar şikayetlere destek verin lütfen üstlerde yer alsın şikayetimiz.

Şenol

Müşteri hizmetleri bu konuda çok sayıda mağdur var diyor. Özürleri kabahatlerinden beter. Ürünleri iade edip bir daha Amazon'dan alışveriş yapmamak lazım. Bu herkese ders olsun.

Şenol

Aldığım ürünü iade ettim. Bunların bir şeyi düzelteceği yok. Herkes ürünleri iade etsin ki akıllansınlar. Bir daha da Amazon'dan hiçbir şey almamak lazım.

Sudenur

Her gün iletişime geçiyorum hep 72 saat içinde çözülecek diyorlar mağdur bırakıyorlar

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
28 Kasım 2023 13:31
Amazon Faturada IMEI Yazmıyor
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Rıdvan
25 Kasım 2023 20:15
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Amazon Faturada IMEI Bilgisi Yok

25 Kasım 2023 00:29