Altus Çamaşır Makinesi Arızaları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Kerem
10 Ekim 2024 11:13

25.02.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden aldığım Altus AL-7103-D model çamaşır makinem 8. Ayında arızalandı. 14.10.2023 tarihinde servis geldi. Pompa motorunun arızalandığını söyleyip pompa motorunu değiştirip gitti. Çalıştırdığımızda arızanın devam ettiğini gördük. 24.10.2023 tarihinde servis tekrar geldi ve ana motorun arızalandığını söyledi ve bu sefer ana motoru değiştirdi. Arıza ara ara devam etmeye başladı. 20.08.2024 tarihinde servis tekrar geldi ve arızanın daha önce motor değiştiği için ana kartla arasında bir uyuşmazlık olduğunu ve bu şekilde arızalı kullanmamızda bir problem olmayacağı gibi bilinçsiz bir servis yetkilisine yakışmayan şeyler söyledi. Servis raporunda 'normal görüldü, hasarsızdı' notunu yazmış. Bu gerçekten çok ayıp ve etik değil. Makinenin arızası daha çok artmaya başlayınca tekrar servisi aradık. 05.10.2024 tarihinde tekrar servis geldi, gelen kişi tekrar ana motorun arızalandığını söyledi ve ana motoru ve kayışını değiştirdi. Arıza kesilmedi, aynı şekilde devam etti. Ve son olarak bugün yani 09.10.2023 tarihinde tekrar geldiler ve ana motor kartının değişmesi gerektiğini söyleyip değiştirdiler. Biraz önce eve gelip makineyi eşim ile çalıştırdık, aynı arıza devam etmekte. İlk arızasını 8. Ayında verdi ve bugün bu makine 19 aylık. Toplam beş sefer servis evimize gelip gitti ama problemim çözülmedi. Benim evimde klimam, buzdolabım ve bulaşık makinem Arçelik. Kurutma makinem, çamaşır makinem ve elektrikli süpürgem Altus. Evime yıllardır başka marka sokmam, etrafımdaki herkese bu markaları önerip tavsiye ederim. Bu makine bu kadar parça değişmesine rağmen düzelmedi. Allah'ın kulu yok mu aranızda bizim hakkımızı verecek? İllaki Hakem Heyeti'ne mi başvuralım? Kocaman firma müşterisinin hakkını veremez mi? Yazık değil mi verdiğimiz paraya? Olmuyorsa eğer neden değiştirmiyorlar? Gelip gidiyorlar ama problem aynı şekilde devam ediyor. Bu mu marka olmak? Kocaman firma bu arızayı tamir edemiyor mu? Garantisi bitince 3 yılda makineyi çöpe mi atacağız? Soruyorum size, kendinizi benim yerime koyun. Benim gibi markayı seven birini bu hale getirdiniz. Yazıklar olsun. Benim problemimi lütfen çözün, evimde huzur kalmadı. Beni arayacak kişi servis göndermesin. Servisi arayıp hesap sorsun neden yapılamadı diye. Yazıklar olsun.

Kerem
15 Şubat 00:29

Firma hiçbir şekilde malının arkasında durmadı. Yetkili servis ve müşteri hizmetleri birbirini suçlayarak beni mağdur etti. Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım Allah razı olsun onlar hakkımı yedirmediler. Malın değişimi kararı çıktı. Bir daha kesinlikle Arçelik grubunun hiçbir malını evime sokmam. Çevremdekilere aldırmamak için her şeyi yapıyorum ve herkese anlatıyorum. Teknik servisler Arçelik grubu içerisinde mafya gibi olmuş onlara söz geçiremeyip müşteriyi parasıyla rezil ediyorlar. Değiştirdikleri makinede şüpheli. Bu firmadan uzak durun.

Berk

Kerem bey son durum ne oldu bende de bu makine var ve yıkamada kazan dönmeye başlayınca tık sesi geliyor ve her dönmeye yeni başladığında bu ses geliyor makineyi alalı 3 hafta oldu bu ses normal midir? Sizde de geliyor çünkü ilk aldığınızda geliyor muydu

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
15 Aralık 2023 21:02