Ali sonuçtan çok memnun

Altus #Altus #ocak Set Üstü Al 84 GD

05 Ağustos 2024 22:38
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Geç de olsa çözüldü. Teşekkürler...”

Teknik destek sıfır. Çöpe atacak paranız varsa alın. 84 GD set üstü ocak aldık. 15 gün kullandık, dün ocak patladı. Resmen alev çıktı üstünden. Gaz kapalı konumdayken gaz çıkmaya devam ediyor. Fark etmeden diğer gözünü açtık, patlama oldu. Biz bunu fark etmeyip uyuyor da olabilirdik. Eğer içeri gaz birikseydi, en ufak elektrik kontağından bile mutfak patlardı. Ürününüzü iade etmek istiyorum. En kısa sürede sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Eşimin her yeri yanıyordu. Az daha ucuz satıyoruz diye can güvenliği gerektiren durumları göz ardı etmeyin. Almak isteyen için söylüyorum, makine bozulsa anlarım, herhangi bir ev aleti bozulsa olabilir derim ama bu çok farklı bir durum. Bu işin arkasında duracağım. Ocakta gaz emniyeti adına hiçbir şey yok, kafasına göre kaçırıyor gazı.

06 Ağustos 2024 14:30 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Ali
Ali
31 Ağustos 2024 01:44

Geç de olsa çözüldü. Teşekkürler...

Ertürk
24 Temmuz 2024 14:54
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Altus Marka Ocak Almaz Olsaydım

Fatma
20 Eylül 2024 14:53
Meral sonuçtan hiç memnun değil

Altus Marka Ankastre Ocak Hatalı

Meral
26 Ağustos 2023 08:56
Altus Marka Ankastre Ocak Hatalı

17 Ekim 2024 12:52
Mutlu sonuçtan memnun

Mutlu
04 Eylül 2023 11:38
"Arçelik genel müdürlüğünden ikinci defa tekrar arandıktan 1 gün sonra yeni ocak gönderildi. Mağduriyetim giderildi. Çözüm için ilgilenen yetkililere teşekkür ederim."
Altus Kategorileri