Yaprak
15 Temmuz 2024 21:36

12 Haziran 2024 tarihinde A101 online mağazasından Samsung Windfree siyah klima satın aldım. 14 Haziran’da “Bir Günde Kargo” firması üzerinden kargoya verildiği bilgisi geldi. 1 Temmuz’da siparişimin durumu “teslim edildi” olarak bildirildi. Ancak tarafıma ulaştırılan herhangi bir ürün olmadı. Kargo firmasını aradığımda kuryenin yanlışlıkla “teslim edildi” seçeneğini işaretlemiş olduğunu, konuyu inceleyip dönüş yapacaklarını söylediler ancak üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen herhangi bir dönüş olmadı. Konuyu kargo firmasıyla çözemeyince A101 müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Onlardan da şikayet talebimizin kayıtlara alınmış olduğu bilgisi dışında herhangi bir bilgi alamıyorum. 2 haftadır bize dönüş yapacaklarını söyleyip bizi oyalıyorlar. A101’in Bir Günde Kargo firmasıyla yaşadığı iletişimsizliğin bedelini müşterilerin ödemesi kabul edilemez. Aynı ürün için ayrı bir sipariş oluşturup mevcut siparişi iptal etmelerini önerdiğimde stokta ürün olmadığını söylüyorlar. Klimanın nerede olduğunu sorduğumda bilgi veremiyorlar. Çözüm merkezlerinin konuyu incelediğini söyleyip duruyorlar. Stoklarında olmayan ürünü bize sattıklarını düşünüyorum artık… Bu şekilde insanları yıldırıp iade yoluna itiyorlar. Yaklaşık 33 bin lira ücretin 2. Taksiti kredi kartımdan çekiliyor ancak ortada ne ürün var ne fatura. Benim parama 1 aydır el koymuş durumdalar resmen. Depolarından çıkmış ürünün faturasının kesilmemesi mümkün değil. Bu durumda ya faturasız mal gönderiyorlar ya da parasını aldıkları ürünü gönderdiklerini söyleyip göndermiyorlar. Her halükarda A101 den ve Bir Günde Kargo firmasından şikayetçeyim. Yanılıp şaşıp bu firmalarla iş yapmayın, aman diyeyim! Her türlü online platformdan bana yaşattıkları bu mağduriyeti duyurup hukuki yollara başvuracağımdan şüpheniz olmasın!

Teslim Edilmeyen Klima Ve Çözüm Sunulmayan Mağduriyet

Sinan
04 Ağustos 2025 13:38
Gülben sonuçtan hiç memnun değil

Gülben
29 Temmuz 2024 14:31
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
27 Temmuz 2024 14:50
A101 Eksik Ürün / Birgündekargo
Ez Aldın sonuçtan hiç memnun değil

Ez Aldın
04 Ağustos 2025 13:36