Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
31 Ekim 2024 11:16

17 Ekim 2024 tarihinde A101 kapıda uygulamasından sipariş verdim.
Sipariş no 9124101774036735
Gelen ürünlerden yeşil zeytin gözle görülür derecede bozuk olduğu belli oluyordu. Bunun üzerine aynı gün iade talebinde bulundum. Ertesi gün için alınacak denildi ancak alınmadı. Tekrar aradım, bu arada müşteri temsilcisine ne telefondan ne de WhatsApp tan ulaşmak imkansıza yakin. 19 Ekim için tekrar gün verdiler. İade ettim. Ancak 31 Ekim 2024 itibariyle hala para iadesi yapılmadı. Bu süreçte defalarca saatlerimi harcayarak müşteri temsilcileriyle görüştüm. Ancak hepsi aynı kalıptan çıkmış gibi üzgün olduklarını yardımcı olacaklarını söylüyorlar ama sonuç yok.
Ayrıca bu urunu daha önce de almış ve yine gözle görülür şekilde bu kez de içinde suyu kalmadığından iade etmiştim. O zaman para iadesinde sorun yaşamamıştım.

Para iademin bir an önce yapılmasını istiyorum.

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
03 Aralık 2024 01:47
İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Ücret İadesi Talebi
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
01 Nisan 2024 05:36
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Ekim 2024 20:02
A101 Kapıda Uygulaması: İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Erişimsizliği
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
19 Ekim 2024 18:10

Onur
09 Ağustos 2024 17:40
A101 Gelmeyen Ürünün Para İadesi Yapılmıyor!
A101 Kategorileri