A101 Ürün Tüketim Tarihi

Semra
08 Mayıs 2023 17:09

A101 kapıda uygulamasından siparişte bulundum. Siparişin iptalimi istedim hazırlanma aşamasında olduğu için iptal edilmedi. Evde olmadığım halde kapıya bırakılmış ve teslim edildi mesajı geldi. Ürünleri kontrol ettiğimde kuşbaşı et ve dana kıymanın STT 1 gün kaldığını gördüm. Müşteri hizmetleri ile görüştüm raf ömrü son gün olduğu için iade edilemeyeceği söylendi. A101 kapıda uygulamasında STT görme sansım yok. Siparişleri de 1 gün içinde tüketmek için vermiyorum. Mağazan almış olsam kontrol edip alınabilme durumu olsa haklı olabilirler. Kuryeninde kapıya bırakıp gitmesi hoş değil. Aynı zaman da stokta gözüküp sonrasında elimizde ürün yok ifadesi de sürekli karşılaştığım başka sorun. Bir daha tercih etmeyeceğim kesin. Ben bunu başka bir firmada yaşadım sorgusuz sualsiz geri iade alındı. Ama bu firmanın almamak için prosedürleri öne sürmesi hoş değil. Sonuçta prosedürler her yerde ve her firma için var. Dikkate alınmak için illa gıda zehirlenmesi mi olması gerekiyor

A101 Siparişimde Eksik Dana Kıyma Teslimatı Mağduriyeti

Yunus
06 Aralık 2025 12:31
a101-siparisimde-eksik-dana-kiyma-teslimati-magduriyeti-1.jpg

A101 Extra'den Samsung Galaxy A36 Telefonumun 2 Günlük Teslimat Sözünün Aşması Ve Anneler Günü Hediyesinde Yaşadığım Mağduriyet

Bora
01 Mayıs 13:28
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

A101 Kargo Çalışanının Kaba Davranışı Ve Keyfi İade

Ömer
29 Nisan 20:33
A101 Kargo Çalışanının Kaba Davranışı Ve Keyfi İade

Tescil Evrakları Gecikmesi Sebebiyle Motosiklet Kullanılamıyor

Görkem
30 Nisan 18:04
Kitap sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat 30 Gün Geçti, A101 Müşteri Hizmetlerinden Cevap Yok

Kitap