A101 Newton Marka Ankastre İade Sorunu

A101 Newton Marka Ankastre İade Sorunu
Dilara
28 Nisan 2024 01:40

A101 ekstra üzerinden 14 martta Newton marka ankastre set aldık. Ürün teslim edildikten sonra anlaşmalı oldukları servis (Elit Teknik) söz verdikleri günde gelmedi. Uzun süre bekledik. Servis ürün boyutları uygun gelmediği için takmadı. İade talebi oluşturdum fakat servis raporunda yerine sığmadı yazıldığı için iadeyi kabul etmediler. Ürün açılmış ve servis raporunda iade yazılmıyor denildi. Raporu servis tekrar hazırladı. İade talebi kabul edildi. Bu seferde ürünü kargo almaya gelmiyor bir ayı geçti iadeyi yapmıyorlar. Bir günde kargo adlı bir firma ile anlaşılmış kargoyla iletişime geçmeye çalışıyorum ben yoğunum gelemem, hastayım gibi bahaneler üretiliyor. A101 müşteri hizmetlerini belki 30 kere aradım insanları süründürüyorsunuz sürekli talep oluşturduk diye oyalıyorlar anlaştıkları servis, kargo firması da mağdur etti A101 45 gündür iadeyi yapmıyor ürün evimin kapısının önünü işgal ediyor. Para iadem yapılmadığı için yeni bir üründe alamıyorum ürünü gelip almayacaklarsa para iademi bir an önce yapılsın. Yapılmayacaksa eğer yasal yollara başvuracağım.

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

İlyas

Arızalı Ankastre Set Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti

Kadir
21 Mayıs 2025 14:57
Arızalı Ankastre Set Ve Yetersiz Servis Mağduriyeti
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
11 Aralık 2023 22:44
Aygül sonuçtan hiç memnun değil

Kurulum Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamama

Aygül