Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
30 Aralık 2024 13:53

Sevgili A101 yetkilileri, Ekşioğlu Kurtköy A101'den geçen hafta bir ürün aldım ve ürün bozuk çıktığı için hemen aynı gün iade ettim. Yemek kartı kullanmıştım, iadenin yemek kartına yapılabileceği iletildi. Oradaki beyefendiye baktım, iade yok. Gelmedi dedim, 2-3 gün bakın dedi. Sanki benim böyle bir zorunluluğum varmış gibi. Yine de tamam dedim, elime bir fiş verdi, çıktım gittim.
Bugün yine baktım, iade yok, yemek kartıma yansımıyor (çünkü bu bir kredi kartı değil). Tekrar gittim, durumu anlattım. 35 dakikaya yakın bekledim, yok bölge sorumlusu, yok mağaza sorumlusu arayıp durdular. Rakam 95 TL yalnız. Neymiş efendim, bir daha bakıp bir daha gelecekmişim, ben bankayı arayacakmışım. Dediğim gibi, ben zaten bu bankada çalışıyorum. Kontrol ederek geldim, hayır neden geleyim, burada oturmuyorum ve bu iş için geldim. Buraya gel git, benzin yakıyorum, neden tekrar geleyim. Orada 2 personel var, biri 'sizi sorumlu ile görüştüreyim' dedi. Tamam dedim, telefonla aradı. Kurtköy'de bu şubeye bakan kim ise Elif'miş ismi, benimle görüşmek istemedi, hatta artık kendi personeli ile de görüşmek istemedi. Nasıl bir egosu var ise artık, insanları saymıyorlar, 'sen kimsin?' demek istedi. Herhalde bu sefer IBAN bırakayım, duruma göre gönderin dedim, onu da kabul etmediler. Ben bankacıyım, hizmet sektöründe böyle bir iletişim yok, olamaz da. Bu bir kredi kartı olsaydı tamam, bekleyeyim ancak; bu yemek kartı (mono QNB). Sonra da lütfettiler, bu şubenin mağaza sorumlusu varmış, B**** Hanım, onun numarasını verdiler, ne işe yarayacak artık bilemiyorum.
Yalnız buradan bildirdiğim gibi, diğer mercilerden de bildireceğimi iletmek isterim. Sayın A101, tekrar mağazanıza kadar gelip benzin harcamayacağım ya da belki benzin parasını da karşılamak istersiniz. Ayıp, personeller benim gergin olduğumu söylüyorlar. Bir zahmet TV'ye, Instagram'a çıkan A101 videoları gibi bir video çekmediğim için olsa gerek, Elif Hanım muhasebe anlatıyor. Telefonda inanın hiç gerek yok, ben kendisine öğreteyim, bir iade kartta ne zaman yansır, havuz nedir, kredi kartı, hesap kartı ne isterse anlatayım.
İademin yapılmasını bekliyorum. Kendi muhasebenizi kontrol edip görüntü kayıtlarını izleyin, inceleyin. Fiyat farklarının çıkmasına alışmıştık ancak bu kadarı fazla yani.
0544*****95 fişini de ekledim. Hadi buyurun, söz sizde.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
30 Eylül 2024 22:21
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
02 Aralık 2024 09:46

İstanbul/Ümraniye/Ihlamurkuyu/ Çanakkale A101 Şubesi

Gülsemin
25 Ağustos 2024 00:39
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

A101'de Kredi Kartı İle İade Sürecinde Yaşanan Yönetimsel Sorunlar ve Çözüm Talepleri

Suzan
24 Temmuz 2025 23:16