Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
15 Ocak 2024 11:48

A101'in internet sitesinde kampanyalı orijinal ürünleri piyasaya göre daha uygun fiyata sattığından dolayı ugg terlik almak gibi bir hata yaptım.
Şikayeti buraya yazmamın sebebi almayı düşünen varsa en az 2 kere düşünmeli. %100 emin olun beden numara vs. Öyle alın. Emin değilseniz kesinlikle tavsiye değildir.
Almış olduğum ugg terlik numarası olmadığından 20.11.2023 tarihinde teslim aldım,27.11.2023 tarihinde geri gönderdim ancak tarafıma ''ürünü sitemizden almadığınız tespit edildiğinden tarafınıza geri gönderilecektir'' denilerek yaklaşık 1.5 ay sonra terlikle alakası olmayan kumaş parçası hurç gibi bir şey iade edildi. Israrla göndermiş olduğum ürünün depoda teslim alan yani A101'in lojistik e ticaret çalışanlarının yapmış olduğu hatayı üstüme yıkmaya çalışıyorlar.
27.11.2023 tarihinde iade için gönderdiğim ürünüm ne kendisi tarafıma gönderildi ne de ücret iadesi oldu. Bugün 15.01.2024 2. Aya yaklaşıyor. Ürünün fiyatı 3699TL.
Ayrıca çağrı merkezi çalışanları asla size yardımcı olmuyor, kısıtlı bilgiyle bir an önce görüşmeyi sonlandırmaya çalışıyorlar, çözüm odaklı hiç değiller.
Bu şikayeti buraya yazma sebebim görüp 2 kere düşünmeniz.
Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum süreç oradan ilerliyor.
Türkiye'nin en büyük kurumsal firmalarından diye düşünerek güvenilir sanmamalısınız. Müşteri memnuniyeti onlar için önemli değil bilginiz olsun.
Eke iade ettiğim ürün ve benim ürünümmüş diye geri gönderdikleri siyah kumaşı ekliyorum.

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
18 Eylül 2023 10:50
A101 Crocs Terlik Siparişi Hakkında Sorunlar
A101 Crocs Terlik Siparişi Hakkında Sorunlar
Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Gülistan
03 Kasım 2023 16:43
A101 İade Almıyor, Mücbir Sağlık Problemi Vardı.
A101 İade Almıyor, Mücbir Sağlık Problemi Vardı.
Cenk sonuçtan memnun değil

Cenk