Pelin sonuçtan hiç memnun değil

A101 Den Alınan Tantitoni Termos

Pelin
07 Şubat 2024 13:47

A101 online alışveriş sitesinden Tantitoni marka bir termos satın aldım. İlk 3 saat içinde içeceklerin ılıklaştığını ve 4 saat içinde soğuduğunu test ettim. İade işlemi için müşteri hizmetleri merkezini arayarak sorunu bildirdim. Kayıt açıldığını ve servisten dönüş yapılacağını belirttiler. Ancak servis olarak adlandırdıkları, aslında kalıplaşmış bir e-posta gönderdiler ve termosun 6-10 saat arası sıcak tuttuğunu, hiçbir şekilde servise gönderilmesi veya işlem görmesi gereken bir ürün olmadığını ifade ettiler. İki kez aramama rağmen, bu sefer 'çözüm merkezi' adı altında tarafıma dönüş yapıldı ve ürünün gümrükten geçtiği, herhangi bir sorun olmadığı söylendi. Ürün iadesinin kabul edilmeyeceğini ve servise gönderilecek bir durum olmadığını belirttiler. Aldığınız ürünle ilgili herhangi bir çözüm sunulmuyor ve bu durumda mağdur olmamak adına alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer ürün servise gönderilmiyorsa, para iadesi yapılmalıdır.

Funda

Aynı şekilde banada oldu Stanley termos soğutuyor sahte ürün satıyorlar Belli ki bu yüzden dönüş yapmıyorlar @A101

Fatmanur
19 Şubat 2024 13:44