Sait sonuçtan çok memnun

A101 Den Aldığım Motor 3 Aydır Teslim Edilmedi

A101 Den Aldığım Motor 3 Aydır Teslim Edilmedi
Sait
15 Şubat 2024 13:50

Merhaba, ben Sait K******. 30.11.2023 tarihinde A101'den Apex 150cc motor satın aldım. 19.01.2024 tarihinde 'Motorunuzu teslim alabilirsiniz.' diye arandım. 'Neden bu kadar geç teslim ettiniz?' diye sorduğumda '2 haftadır size ulaşamadık.' cevabını aldım. Volta servisinden (Şenol Güneş Bulvarı, Civan Sokak, Ümraniye) arandığımı belirttiler; fakat benim telefonum o süre zarfında aktifti. 20.01.2024 tarihinde Ümraniye servisine motorumu teslim almaya gittim. Arkadaşımla birlikte işlemleri tam yapmaya başlayacaktık ki arkadaşım, motorun yanının sürtüldüğünü fark etti. Servisteki görevli 'Bir şey olmaz, parça siparişi veririz, gelir.' demeye başladı. Ancak bizi rahatsız eden durum, oraya geldiğimizde bize bu durumu söylemeden motoru vermeye çalışmaları ve bizimle ters bir şekilde konuşmaları oldu. 'Daha yemek yemedim, siz şimdi alıyor musunuz almıyor musunuz?' diyerek bizimle ilgilendi. Hiçbir şey yapmadan motoru orada bırakıp çıktık. Motoru iptal ettirmek istediğimizde 'İptal olmuyor, ÖTV ödendi.' denildi. 'Peki, ne zaman teslim edeceksiniz?' diye sorduğumda 'Parça bekleniyor, parça kargoda, bugün yarın.' diyerek oyalanıyorum. Halen teslim edilmedi. Kaç ay oldu. Bu mağduriyetim ne olacak, bu şekilde geçiştirilecek mi? Motoru teslim almadan önce motorun sürtülmüş olduğunu fark ettim. Bunda benim kabahatim nedir? Koskoca A101 bu mağduriyetim karşısında sessiz kalıyor. Fotoğrafları ve videoları size iletiyorum. Servise gittiğimizde bu şekilde teslim almamız istendi.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
28 Mayıs 2024 15:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Motor Arızalı Çıktı Para İadesi Yapılmıyor

16 Mayıs 2025 12:08
Aldığım Motor Arızalı Çıktı Para İadesi Yapılmıyor

Ahmet
30 Eylül 2024 16:18

Anıl
09 Nisan 2024 12:47
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Enes
17 Eylül 2024 09:47