Kübra
19 Temmuz 2023 22:28

A101 kapıda uygulamasından 15.07.2023 tarihinde 831 TL sipariş verdim. İçinde 4 tane süt siparişi vardı. 1 tanesi eksik geldi diğer 3 tane süt bozuktu. Sütleri açtığımızda resmen içinden peynirler aktı. Bu durum için WhatsApp'tan yazdım çağrı merkezine yönlendirdiler orayı aradığımda sütü açıp içinden az kullandığımız için kullanmış ürün sayılıp iadesini alamayız dediler. Daha sonra tekrar WhatsApp üzerinden yazdım resim ve video istediler istediklerini gönderdim sipariş kaydı oluşturup yarın için seçtiğim saat aralığında gelip ürünü alacaklardı fakat gelen kimse olmadı. Tekrar yazdım elimize resim video ulaşmadığı için talebiniz oluşmamış dediler tekrar hem mail olarak hem de WhatsApp'tan gönderdim gene saat seçtik ertesi gün için almaya geleceklerdi gene gelen kimse olmadı ve ben bir daha yazdım bana gene aynı dönüşü yaptılar. Bugün tam 4 gün oldu ve her gün bana aynı bahaneyi sunup gelip sütleri almıyorlar hiçbir şekilde çözüme ulaştırmıyorlar sürekli bozuk ürünler geliyor ve ben iade ederken çok zorlanıyorum. Kimse doğru düzgün ilgilenmeyip kısa kestirip kapatıyorlar. Koskoca A101 kendi hatasını kabul esip müşteriyi mağdur etmemek için uğraşmak yerine bize zorluk çıkarıyor.

Gülenay
17 Eylül 2024 16:39
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
09 Eylül 2024 22:57
A101 Bozuk Ürün Satın Al Sonra Muhatap Bulama
A101 Bozuk Ürün Satın Al Sonra Muhatap Bulama
Kivanç sonuçtan hiç memnun değil

Kivanç
15 Ekim 2023 11:54
A101 Bozuk Peynir Gönderip, İadeyi Kabul Etmemesi
A101 Bozuk Peynir Gönderip, İadeyi Kabul Etmemesi
Şeyhsamil sonucu yetersiz buldu

Şeyhsamil
16 Eylül 2024 15:58
A101 Aldığım Ürünler Bozuk Geldi
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
08 Ocak 2025 09:50