Ziraat Bankası Süper Şube Müşterisine Kredi Kartı Vermiyor.

08 Eylül 2023 23:30

29.06.2023 tarihinde Ziraat Mobil üzerinden banka müşterisi oldum. Süper Şube'de hesabım açıldı. Akabinde Kredi Kartı almak için aynı gün başvuru yaptım. Başvurum reddedildi. Talep belge gönderimi kısmından başvurdum. Gelir Belgesi talep edildi. Gelir belgelerimi yükledim ve kredi kartı talep ettim. İş yeri bilgimin güncellenmesi istendi. Güncelledim. Daha sonra yine başvurdum. Yine reddedildi. Bu sefer gerekçe de sunulmadı. Yaklaşık 20 gün kadar bekledim. Sonra kredi kartı başvurusu kısmından 29 temmuzda tekrar başvuru yaptım. Şubeden tamamlanacak diye bilgi geldi. Bordrolarla şubeye gittim. Şubeden başvuru yaptım. Bekleyin sizi arayacaklar dendi. Arayan soran olamadı. Bu şekilde bordro yüklemeye ve başvuru yapmaya devam ettim. Ancak sonuç alamadım.
Süper şube adı altında kurulan bu sistem hiçbir işe yaramıyor. Yine şubeye gitmek zorunda kalıyorsunuz ve buna rağmen de sorun çözülmüyor en son birkaç gün önce şubeye gittim ve imzanız eksikmiş dediler. İmza alındı. En son 7 eylülde tekrar başvurdum ve yine gelir bilgileri güncel olmadığından denilerek reddedildi. Kamera şakası gibi bir sistem. Sisteme belge yüklemek bir merasim gibi. Kimliği koy, özçekim yap vs. Bir sürü şart var. Adım adım hepsini yapmama rağmen gelir bilgisi güncelleme taleplerim reddediliyor ve hiçbir gerekçe gösterilmiyor.
Süper şubeden çıkmak istiyorum. Alakasız bir şekilde beni 50 km uzaklıktaki bir ilçenin şubesine atamaya kalkıyor. Nasıl bir sistem anlamak mümkün değil. Bir özel bankadan kart başvurusu yapıyorum 12 saat geçmeden kartım kargoya verildi.
Kart başvurumun ve gelir belgesi yükleme taleplerimin neden reddedildiğini öğrenmek ve kredi kartı almak istiyorum.

08 Eylül 2023 23:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Muhammet
Muhammet
Şikayeti Çözüldü

Kesinlikle adam haklı süper şubedeki kişiler için kredi katı, kredi vb. Kesinlikle sıkıntılı belge göndersen de ne etsende saçmalamaya devam ediyorlar

Miraç
Miraç

Merhaba, sorun çözüldü mü? Bende aynı sorunu yaşıyorum, super şube müşterisiyim.

Canan
Canan

Yeni gördüm yorumunuzu. İldeki en büyük şubeye giderek orada çözdüm o zaman sorunu. Ancak şu anda da limit yüseltemiyorum. Gelir bilgisi sistemde yok diyor yine.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Kredi Kartı Teslimindeki Gecikme Ve Sorumluluk Reddi

10 Ocak 00:15