Ziraat Bankası Olmayan Borçtan Haciz İşlemi

Ziraat Bankası Olmayan Borçtan Haciz İşlemi
30 Mart 2024 00:32

Borcum olduğu Ziraat Bankası'na ait eksi hesabım, kredi kartım ve krediden kalan iki taksit tutarım bulunmaktaydı. Bu nedenle banka tarafından icraya verildim ve icra işlemleri iş yerime ulaştı. İş yerimden ayrılırken tazminatımdan kesinti yapıldı ve icranın kapatıldığı belirtildi. İki ay sonra İzmir'deki öz dikiciler hukuk bürosu tarafından arandım ve toplamda 17 bin lira daha ödemem gerektiği söylendi. Hangi borç için bu ödemenin yapılması gerektiğini sorduğumda cevap veremediler. Ziraat Bankası tarafından var olmayan bir borç nedeniyle icraya verildiğimi ve bu durumdan dolayı mağdur olduğumu belirtmek isterim. Borcumun iki katını ödediğim halde, banka tarafından net bir açıklama yapılmadan tehdit edildiğimi düşünüyorum. Ziraat Bankası, borcun ne olduğunu açıklayamıyor ve bu borç iki ay içinde sistemde Ziraat Bankası hesabımda 24 bin lira olarak görünmekteydi. Üç ayda 30 bin lira ödememe rağmen hesabımda hala anlamsız bir şekilde 7 bin küsurat borç görünmektedir. Ödeme yaptıkça borcum katlanıyor ve donuk alacak nedeniyle borcum daha da artıyor. Banka zaten beni borç nedeniyle icraya vermişken, ödemelerim neticesinde borcun azalmaması ve bilgi verilmemesi konusunda şikayetçiyim. Konu hakkında bilgilendirilmek istiyorum.

30 Mart 2024 01:37

Ziraat Bankası toa geri ödeme ne dünya para kesmişler dönük alacaklar ne beni hacze vermiş bunları da illegal yollarla yapıyorlar olmayan borçtan icra yatan parayı icraya verilen borçtan kesmiyor sürekli dönük alacaklar ve toa geri ödeme şikayetçi olacağım gerekirse karşı dava açacağım kanıtla benim ne borcum var görelim olmayan borcumdan verdiğiniz haczi kaldırın

30 Mart 2024 00:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Gürsoy
Gürsoy
02 Nisan 2024 13:06

Cevap vermekle olmuyor 3 icra dosyamı iş yerim kapattığı halde hala borç çıkarıyorsunuz bu dosyalarla ilgili nasıl bir saçmalık bu 3 dosyanın kapatılmasını ayrıca yatan paramın banka hesabında blokeli şekilde neden kalıyor neden borçlarına kesilmiyor

İlker sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2023 02:25
Cenker sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 16:27

15 Kasım 2023 18:48