Ziraat Bankası Fiziki Altin Vermemeleri

23 Mart 2024 23:42

Ziraat Bankası mobil uygulana üzerinden annemin hesabi üzerine altin aldım. Aklıma Kuveyt Turk gibi banka şubesine gittiğimizde fiziki olarak alınabilir diye düşünerek aldım fakat bugün altını bozdurmak istediğimde aradaki fark yaklaşık olarak satış fiyatı 2394 lira alis fiyatı olarak 2150 lira gibi bir fark oluşturdu yani alim satım arasında 200 lira gibi bir rakam oluşmakta. 20 gram altında 3800 lira gibi bir fark oluşmakta... Haksiz kazanç diyorsak bankalar önde gidiyor ve bu bir soy-gün-dur. Başka bir açıklaması yok. Direk fiziki altin olarak da verilmemektedir diye not düşülmüş fakat buradaki zararımızı nasıl karşılayacaksınız

23 Mart 2024 23:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Hikmet
Hikmet
24 Mart 2024 00:11

Simdi baktım bankanızdan fiziki altin olarak gidip almak istiyorum... Madem devlet bankası olarak varsınız. Devletin verdiği hak ile hesaptaki altını fiziki olarak almak istiyoruz

Samet
Samet

Dostum mesai saatleri dışında sattığın için o kadar fark var, pazartesi saat 9 dan sonra bozdur, yine alış satış farkı olur ama, o kadar değil

Ziraat Bankası Makas Aralığı Farkı

29 Aralık 2023 01:39