Ziraat Bankası Bankacılık Uygulamasına Giriş Yapmak İste

Ziraat Bankası Bankacılık Uygulamasına Giriş Yapmak İste
18 Şubat 2024 06:35

Ziraat Bankası bankacılık uygulamasına giriş yapmak istediğimde birkaç kez hata aldım ve şifrem kilitlendi. Şifremi unuttum deyip sıfırlamak istediğimde ise t. C. Kimlik kartımı telefondan okutmama rağmen her seferinde kartı hareket ettirdiniz, tekrar deneyin hatası alıyorum. Uygulamanız bozuk, kartı okutamıyoruz. Telefondan daha önce defalarca NFC ile kart okuttum, telefonumda bir problem yok. Şifre sıfırlamak için kart seçeneğini seçtiğimde ise banka kartımın da şifresinin hatalı olduğunu söylüyor, kart ile de şifre alamıyorum. Telefon ile arayıp müşteri hizmetlerine bağlanmak istedim fakat asla bir müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Sesli yanıt sistemi sürekli aynı menüde sizi dolaştırıyor. Bankacılık uygulaması şifresi sıfırlayacağım diyorum kart şifresi soruyor; sonra kart şifreniz bloke olmuştur diyor. Bankacılık uygulamasından şifrenizi yenileyebilirsiniz diyor. Bir oraya bir buraya yönlendiriyorsunuz, iki şifrem de bloke olmuş durumda. Ödeme yapabilmek için acilen hesabıma erişmem lazım gün içinde çalışıyorum bankaya gitmem imkansız. Alt tarafı bir şifre bloke oldu bu kadar zorluk çıkarmanız nedendir? Sesli yanıt sistemi bankacılık uygulamasına bildirim gönderiyor onay verin diyor onay veriyorum yine şifre soruyor bana. Nasıl erişim sağlayacağım hesabıma

18 Şubat 2024 06:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Şubat 2024 15:13

Ahmet
Ahmet

Aynı şekilde bende mağdurum müşteri temsilcisine robot çıkıyor kart bloke mi açtılar fakat internet şubesine giriş şifrem doğru olmasına rağmen her seferinde yanlış diyerek bloke oldu tekrar NFC ile sonuna kadar geldik gelen SMS şifresine böyle bir şifre yok diyor şubeden başından savmak için iki tıktık tamam deyip gönderiyorlar

İrem sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 11:56

23 Ocak 2024 21:03