Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası 5500 TL Mağduriyet

17 Temmuz 2024 00:05

Ziraat Bankası kartım ile 16/07/2024'te Touristica'dan yaptığım 71 bin TL'lik otel rezervasyonum sonrasında Touristica kampanyası ile 5500 TL bank kart puan kazanmam gerekirken, Ziraat Bankası müşteri hizmetleri tarafından e-ticaret kampanyasından da yararlandığım için (100 TL'lik bir kampanya) puan kazanamayacağım söylenmiştir. Sistem üzerinden bakıldığında Touristica kampanyasına e-ticaret kampanyasından daha önce katıldığım görüldüğü halde sistem tarafından 100 TL'lik kampanya otomatik olarak seçildiği ve bu konu hakkında rapor oluşturmak dışında bir şey yapılamayacağı söylenmiştir. Rapor sonucunun ne zaman sonuçlanacağı veya olumlu sonuçlanıp sonuçlanmayacağı da bilinmemektedir. Ziraat Bankası tarafından 5500 TL'lik bir mağduriyet yaşamış olup bu durumun sonuçlanmasını bekleyecek ve tutacağım otelin fiyatının daha da artmasını bekleyecek halde olmadığım için rezervasyonumu iptal ettirdim ve başka bir kartla rezervasyonumu gerçekleştirdim. Bundan sonra Ziraat kartımı kullanmayı düşünmüyor ve mağduriyet durumunda işlerin nasıl ilerlediğini üzülerek görmüş durumdayım.

17 Temmuz 2024 00:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Halil sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2024 22:11
"Teşekkür ederim"

06 Ocak 2025 16:45
Canan sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 22:10
Ziraat Bankası Bankkart Puan Yatmadı
Ziraat Bankası Bankkart Puan Yatmadı
Mustafa sonuçtan çok memnun

15 Ağustos 2024 18:52
"Kampanyadan kazandığım 5500 TL mobil uygulamada aktif görünüyor Ziraat bankasına ilgisi için teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2024 21:23
"Teşekkür ediyorum Bankkart Liralarım bugün itibari ile yüklendi."
Ziraat Bankası Touristica Bankkart Lira Mağduriyeti

Ziraat Bankası Kategorileri