Yeni Girne Ziraat Bankası Çalışanlarının Tavırları

06 Eylül 2023 03:36

Acil bir durumdayım ve paramı hemen çekmek istiyorum. Bulunduğum yerdeki Ziraat bankasına paramı almak için şubeye gittim arkadaş bana suben burada değil oradan çekmen lazım. Öncesinde haber vermelisin dedi. Bankayı arayabilirsin denildi. Kendi şubem olan İzmir yeni Girne şube Ziraat Bankası na asla ulaşamadım. Sizi kasaya bağlıyorum diyor ama asla telefonu açan yok. Mecbur bir uçtan bir uca geldim. Bankaya gelincede hiçbir şekilde sıra yokken dakikalarca bekletildim. Bütün çalışanlar muhabbet havasında elinde telefonlar. Madem bu kadar rahat çalışıyorlar neden o kadar aramaya kimse cevap vermiyor. Bunu onlara da sorunca benim sıram bir anda geldi ne hikmetse. Benimle ilgilenen arkadaşın o kadar kötü alaycı bir tavrı vardı ki çok şaşırdım. Karşında çocuk varmış gibi azarladı. Derdimi anlatmaya çalışıyorum dalga geçer gibi gülüyor asla net bir cevap vermiyor. Sağ olsun güvenlik gelip bilgi verdi. Bankaya benim paranın kaçta geleceği belli olmazmış. Böyle saçmalık mi olur. Koskoca devlet bankası güvenip malını emanet ediyorsun ama çalışanların rahatlığı insanları umursamazlığı pes dedirtiyor. İzmir yeni Girne Ziraat Bankası şubesi çalışanlarından şikayetçiyim. Paramı alabilirsem asla bir daha bu bankayla çalışmayı düşünmüyorum. Kesinlikle hesabımı da kapatacağım. Bu deneyimimi çalışanların bu denetimsizliğini rahatlığını herkese anlatacağım kimse benim gibi parasıyla reziil olmasın

06 Eylül 2023 03:36 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
26 Nisan 2024 10:39
Ziraat Bankası Pişmanlıktır Kendi Paramı Çekmek İçin Rezil Oldum
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Konak Şubesi'nde İlgisizlik Ve Mağduriyet

Ferhat
29 Ekim 08:33
Ziraat Bankası Konak Şubesi'nde İlgisizlik Ve Mağduriyet
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
22 Ekim 2024 16:27
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Ulus Şubesinde Vefat İşlemlerinde Kaba Ve İlgisiz Personel Mağduriyeti

Halil
14 Temmuz 13:07