Beylikdüzü Beykent Ziraat Bankası Müdürünün İlgisizliği

12 Ekim 2023 11:21

Beylikdüzü Ziraat Bankası Beykent şubesi müdürü f****** hanımdan şikayetçiyim. Ticari müşteriyim. Hiçbir şekilde işlerim hallolmuyor, bu yüzden ticari işlerim aksıyor ve mağdur oluyorum. Hiçbir şekilde verdiğim talimatlar yapılmıyor. Bu yüzden ticari hayatımda itibar zedelenmesi yaşıyorum. Farklı bir şubeye naklimi istediğimde hakkı olmadan benden bütün kredileri kapatmamı istiyor ancak o şekilde değiştiririm diyor. Kredilerimin karşılığı teminat olmasına rağmen kredinin kapatılmasını istiyor bu haksız bir söylentidir. Müşteri temsilcim ö**** bey hiçbir şekilde ilgilenmiyor. f****** hanımın müdür olarak çalışanını uyarması gerekirken aksine destek çıkıyor. Hiçbir şekilde işlerimi halletmiyorlar geciktiriyorlar. Şikayetimin bir an önce sonuçlanmasını arz ederim.

12 Ekim 2023 11:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Bu üstteki yazıyı gönderip duruyorlar sonra ne ilgilenen var ne çözüm sunan böyle devlet bankası olmaz

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Beykent Şubesi'nde İşlemler Aksıyor

18 Mart 2025 23:21
Ziraat Bankası Beykent Şubesi'nde İşlemler Aksıyor

Ziraat Bankası Beylikdüzü Şubesi

26 Ekim 2023 10:28
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası Müşteri Temsilcisinin İlgisizliği Evi Satamıyorum

01 Ekim 2024 13:00