Burcu sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 19:01

Yemeksepeti Restoran paneli kullanan işletmemizde 3 haftadır panelimizde sorun yaşıyoruz. Mail atarak yardım istiyoruz ve arıyoruz. Müşteri temsilcisi bize kızarak konuşuyor, yapacağı işlemi kendisi de bilmediğini söylüyor. Evde çalışıp bir şey bilmeyen temsilciler bizi mağdur ediyor. Sorunumuzu çözemiyorsanız fesih edin anlaşmamızı dediğimizde panelde bulunan ID istiyorlar. Paneli kullanamıyoruz. Yaptığınız güncellemeden sonra vergi numarası ile fesih işlemi başlatın dedim ve olmadığını ama üyelikte vergi numarası ile kayıt oluyoruz. Nasıl oluyor diyorum, ben bilmiyorum diye cevap alıyoruz. Hiçbir şekilde hiçbir şey bilmeyen temsilciler, mail attığımız departmanlar yaptığınız güncelleme sonucu biz kimden destek alacağız. Mail atarak verdiğiniz cevaplar sorunumuzu çözmedi. N***** Bey'in kurduğu Yemeksepeti kimlerin eline kaldı. Bu kadar çalışanı olan Yemeksepeti 1 tane işi bilen çalışanı arayıp bilgi veremiyorsa yapmayın bu işi.

04 Aralık 2024 13:09 (Şikayetten 26 gün sonra)

Merhaba, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu hakkında gerekli incelemeleri gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı Çözümleri

İpek sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:49

Yemeksepeti Panel Sorunu Ve Yetersiz Destek Hizmeti

27 Temmuz 10:58
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 18:54
Uğur sonuçtan çok memnun

05 Mart 11:28
"İletişime geçen hanımefendi çok kibardı ve ilgiliydi. Konuyu incelediğini ve anladığını hissettiriyordu. Müşteriler ile iletişime geçeceğini ve durumu aktaracağını belirtti. İlgili mailler ile ilgili de inceleme yapacaklarını belirtti. Kendisine teşekkür ediyorum, keşke konuları şikayet etmeye gerek kalmadan çözebilsek :)"
Ruhi sonucu yetersiz buldu

07 Temmuz 2024 20:22